ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ «ΤΕΛΕΙΟ ΜΕΛΛΟΝ» ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΣΤΟΝ «ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ» ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ!

Με πλατιά χαμόγελα, αγάπες και υποσχέσεις από την μεριά του Τραμπ, έγινε η δεύτερη συνάντηση κορυφής του επικεφαλής του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού με τον «Κουτσούμπα» της Κορέας (ή «Στάλιν των καιρών μας», όπως τον αποκαλούσε ο Ριζοσπάστης…),  Κιμ Γιονγκ Ουν, στο Ανόι του –κομμουνιστικού- Βιετνάμ.

Ο πανευτυχής Κιμ Γιονγκ Ουν είπε ότι «καταφέραμε να ξεπεράσουμε όλα τα εμπόδια και έτσι είμαστε εδώ σήμερα». Για να πάρει την απάντηση από τον Τραμπ «είναι τιμή μου να είμαι εδώ με τον Πρόεδρο Κιμ, είναι τιμή μου να είμαστε εδώ μαζί στο Βιετνάμ. Είναι υπέροχο να είμαι μαζί σου. Ήταν πολύ πετυχημένη η πρώτη μας συνάντηση. Κάποιοι περίμεναν να γίνει νωρίτερα αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το πως προχωράμε». Επιπλέον, ο Τραμπ υποσχέθηκε στην Βόρεια Κορέα ένα καταπληκτικό μέλλον για την χώρα. «Έχετε καταπληκτικές δυνατότητες στην οικονομία και θα βοηθήσουμε να έχετε ένα τέλειο μέλλον», είπε απευθυνόμενος στον Κιμ Γιονγκ Ουν.

(ΥΓ): Κομμούνια, λίγο φιλότιμο αν έχει απομείνει μέσα σας, πρέπει να πάτε στο Φάληρο, να δέσετε από μια πέτρα στους λαιμούς σας και να φουντάρετε! Αλλά, ποιοι έχασαν το φιλότιμο για να το βρείτε εσείς;