ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤΑΘΗΣ: ΜΗΝ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΑ… ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ!

Έχει τρελάνει τα κάθε λογής κομμούνια η προοπτική της εισόδου του Ηλία Κασιδιάρη στον Β΄ Γύρο των δημοτικών εκλογών –την οποία θεωρούν σιγουρότατη και οι στοιχηματζήδες!- και παραληρούν αβέρτα.

Όπως ο γνωστός σκιτσογράφος Στάθης, ξέρετε, αυτό το συριζόμουτρο που… παρασύρθηκε από την… γοητεία του Τσίπρα και μόλις κατάλαβε αυτό που είχαν προ πολλού καταλάβει οι περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες (ότι ο σύντροφος είναι μεγάλη απάτη) του κούνησε μαντήλι και μετακόμισε εκεί παραδίπλα, στον… ΣΥΡΙΖΑ Β΄ (Λαφαζανίστας), για να λέει τον πόνο του.

Έτσι, σε… ανατριχιαστικό άρθρο του, με τον μακάβριο τίτλο «Ο Θάνατος ζητά την ψήφο σας», ο σταλινικότερος του Στάλιν, αλλά και μανιώδης συλλέκτης πολυτελών αυτοκινήτων, αναφέρεται κατ’ αρχάς στην πανθομολογούμενη άνοδο της Χρυσής Αυγής: «Αλλά πιο δυσάρεστη είναι μια απρόσμενη (;) παράμετρος: η άνοδος της Χρυσής Αυγής. Ίσως μάλιστα μεγαλύτερη εκείνης που ιχνηλατείται στις δημοσκοπήσεις».

Έπειτα, αφού παραληρεί ακατάσχετα, παραποιώντας αναίσχυντα την Ιστορία με τσιτάτα του… Δένδια και του συντρόφου Καμμένου, ότι «Έλληνες φασίστες παρέδωσαν τη Μακεδονία σε Βουλγαρική διοίκηση κατά τη διάρκεια της Κατοχής» και ξεχνώντας την προδοτική ιστορία του πραγματικού κόμματός του (ΚΚΕ), που ανάγκασε ως και τον πρώην Γραμματέα του, Γ. Κορδάτο να ομολογήσει πως «το Κ.Κ.Ε. παρασύρθηκε σε συμμαχία με τους Βουλγάρους υπερεθνικιστές, τους κομιτατζήδες…», ο σύντροφος Στάθης φτάνει στο… δια ταύτα. Δηλαδή, στον κίνδυνο –γι’ αυτόν και τους ομοίους του- να βρεθεί ο Η. Κασιδιάρης στον Β΄ Γύρο. Και αναλύει τις… φοβερές συνέπειες που θα υπάρξουν από κάτι τέτοιο, ήτοι… φούρνοι, κρεματόρια, λιμοί, σεισμοί και καταποντισμοί:

«Μιλώ σε σας που σκέφτεστε να ψηφίσετε τα τέρατα, χωρίς να είσθε τέρατα, με κίνδυνο να γίνετε τέρατα. Με κίνδυνο  να γίνετε ένα σκαλοπάτι στην άνοδο εκείνων που επιβάλλουν δικτατορίες, καίνε τα βιβλία και τους ανθρώπους, εκείνων που σας μισούν και σας περιφρονούν.

Οι προδότες που παριστάνουν τους πατριώτες, οι ανελλήνιστοι που παριστάνουν τους Ελληνολάτρες, οι τύραννοι που το παίζουν διωκόμενοι, οι δολοφόνοι της νύχτας, οι μαχαιροβγάλτες, θα γίνουν με την ψήφο σας αυτοί που θα σας αφανίσουν αύριο; Μαυρίστε τη μαύρη ψυχή τους, μαυρίστε τη μαύρη στολή τους.

  Μου φαίνεται σαν να προσπαθώ να εξορκίσω το κακό, αλλά τι άλλο να κάνω;

  Ή μήπως το προαίσθημά μας για το μέλλον είναι ο φόβος του θανάτου; Θα ξαναδούμε κρεματόρια και γενοκτονίες – ή μήπως νομίζετε ότι η υπερψήφιση ενός Κασιδιάρη θα είναι άσχετη με μια νέα πορεία προς κρεματόρια και γενοκτονίες; «.

Είναι φανερό, πως οι ξεπεσμένοι και ξεπερασμένοι μπολσεβίκοι πονάνε πολύ και μόνο με την μεγάλη πιθανότητα να μπει ο Η. Κασιδιάρης στον Β΄ Γύρο. Ας κάνουμε την μεγάλη πιθανότητα πραγματικότητα, για να πονέσουν ακόμα περισσότερο και να… λυσσάξουν απ’ το κακό τους!