ΚΙ ΑΛΛΟΣ… ΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ! ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ… ΜΟΥΛΑΡΙ Ο «ΑΣΤΡΑΧΑΝ»!

Θέατρο, στον ρόλο του δήθεν… απατημένου από τον Τσίπρα, δεν παίζει μόνο ο πρώην, νυν και αεί συνοδοιπόρος Καμμένος, αλλά και ο Λαφαζάνης.

Ο οποίος, βρέθηκε σήμερα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, γιατί έχει κληθεί από την κρατική ασφάλεια προκειμένου να δώσει αυτή τη φορά έγγραφες εξηγήσεις για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του σε επεισόδια που έγιναν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών στις 29 Νοεμβρίου 2017. 
Οι έγγραφες εξηγήσεις αφορούν πράξεις στις οποίες προχώρησε και οι οποίες συνδέονται με τα αδικήματα της απόπειρας, συμμετοχής και κατά συρροή διατάραξης της κοινής ειρήνης, της διατάραξης της οικιακής ειρήνης, της απρόκλητης και επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Ο Λαφαζάνης το έπαιξε ολίγον… ήρωας («πρόκειται για αυθαίρετη πολιτική δίωξη, πρωτοφανή στα χρονικά. Μόνο σε μαύρα καθεστώτα τύπου Τουρκίας διώκονται αυθαίρετα επικεφαλής δημοκρατικών κομμάτων και συνιστούν σε προεκλογική περίοδο ανοικτή πράξη ανωμαλίας και νόθευσης της δημοκρατικής πορείας προς τις εκλογές»), αλλά και… απατημένος («ούτε στα πιο εφιαλτικά μου όνειρα δεν περίμενα ότι ο Τσίπρας όχι μόνο θα πρόδιδε τις δεσμεύσεις αλλά θα ήθελε να μας πάει και φυλακή»).

Παρατήρηση 1η: Όταν εδιώκετο ο Αρχηγός και τα βασικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, όχι με κλήσεις για… έγγραφες εξηγήσεις, αλλά με φυλακίσεις, ο… Αγιατολλάχ Λαφαζανί (όπως ήταν το… παρατσούκλι του στον ΣΥΡΙΖΑ) έκανε την πάπια. Άλλωστε, όπως μπορείτε να παρατηρήσετε παραπάνω, μιλάει για «αυθαίρετες διώξεις αρχηγών δημοκρατικών κομμάτων». Και δεν έβαλε τυχαία τη λέξη «δημοκρατικών»…

Παρατήρηση 2η: Εξαπατήθηκε, λοιπόν, κι ο Λαφαζάνης! Μωρέ τι μας λες! Είναι λογικό που εξαπατήθηκαν από τον Τσίπρα η κάθε κυρά-Μαρία κι ο κάθε μπάρμπα-Μήτσος, αλλά όχι ο Λαφαζάνης! Διότι, ήταν προφανής από τον Δεκέμβριο του 2012 η πορεία που θα ακολουθούσε ο Τσίπρας, όταν επισκέφθηκε τότε τον Σόιμπλε και αμέσως μετά πήγε για μια βδομάδα στην Αμέρικα, προσκεκλημένος των «ινστιτούτων» της CIA, Brookings και Levy, για να περάσει εξετάσεις αν κάνει για πρωθυπουργός της Μπανανίας. Τι νόμιζε δηλαδή ο Λαφαζάνης, ότι πήγε εκεί πέρα για να κολλήσει… μπρίκια; Ή μήπως δεν γνώριζε τι ρόλο παίζουν τα «ινστιτούτα» που τον κάλεσαν;  

Όσον αφορά τις υποτιθέμενες… διώξεις εναντίον του, πρόκειται βεβαίως για φιλικές και ανώδυνες… πασούλες για την προβολή και ηρωοποίησή του, από τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν κάθε συμφέρον να υπάρχει ένα ελεγχόμενο «μαξιλαράκι» στον ευρύτερο χώρο τους, ένας… ΣΥΡΙΖΑ Β΄. Αλλά, όσο κι αν τον «σπρώχνουν» οι συριζαίοι σύντροφοι, είναι… μουλάρι ο «Αστραχάν» και τα ποσοστά του δεν ανεβαίνουν με τίποτα! Βλέπετε, έχει πάρει χαμπάρι ο λαός τι κουμάσι είναι και του λόγου του!