ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΣΑΝΤΕΡΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ!

Όπως έγινε γνωστό, ο «ανεξάρτητος» -που δηλώνει σοσιαλιστής και αριστερός- γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς, που απέτυχε ως υποψήφιος στις προκριματικές του 2016 με αντίπαλο την Χίλαρι Κλίντον, ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει και πάλι το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Μάλιστα, εγκαινίασε την προεκλογική του εκστρατεία με επίθεση απ’ τ’ αριστερά στον παλιάτσο Τραμπ, για τον οποίο ότι είναι «ένας ρατσιστής, ένας σεξιστής, ένας ομοφοβικός, ένας ξενοφοβικός, κάποιος που τσεπώνει φθηνά πολιτικά κέρδη βάζοντάς τα με τις μειονότητες, συχνά με μετανάστες χωρίς χαρτιά».

Πάντως, ο παλιάτσος Τραμπ του φέρθηκε με αβρότητα, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την υποψηφιότητά του: «Εύχομαι καλή τύχη στον Μπέρνι, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί. Προσωπικά, νομίζω ότι έχασε την ευκαιρία του, αλλά μου αρέσει ο Μπέρνι»!

Βέβαια, ο σοσιαλιστής «Μπέρνι» δεν αρέσει μόνο στον Τραμπ, αλλά και στους λεφτάδες της Αμερικής, καθώς μέσα σε 12 ώρες από την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του συγκέντρωσε τέσσερα εκατομμύρια δολάρια από 150.000 δωρητές!!! Και προφανώς, στην νέα υποψηφιότητά του, πιθανότατα θα ξεπεράσει τα 230 εκατομμύρια δολάρια σε δωρεές που είχε στην προηγουμένη!

Πως εξηγείται το φαινόμενο να είναι τόσο δημοφιλής στους λεφτάδες της Αμερικής ένας σοσιαλιστής; Προφανώς στην καταγωγή του από την «εκλεκτή» φυλή, κι από τους δύο γονείς του, που πήγαν στην Αμερική από τα γκέτο της Πολωνίας και της Λευκορωσσίας!

(ΥΓ): Άντε να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ, για να μην αναγκάζεται να μπαίνει στη… ζούλα, νύχτα, κι από την πίσω πόρτα στην πρεσβεία ο Κουτσούμπας!