ΟΙ «ΓΕΝΝΑΙΟΙ» ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ, ΜΙΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΥΟ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΩΣ… «ΑΥΤΟΦΩΡΑΚΗΔΕΣ»!

Νέα μαφιόζικη επίθεση, πραγματοποίησαν σήμερα οι μαφιοζοκομμουνιστές του Ρουβίκωνα,

σε γνωστό πολυκατάστημα στην οδό Πειραιώς, οι ιδιοκτήτες του οποίου προφανώς δεν είχανε πάρει στα σοβαρά τις απειλές των… επαναστατών και δεν πλήρωναν το μηνιαίο χαράτσι υπέρ του «επαναστατικού ταμείου».

Η επίθεση έγινε με το πρόσχημα της κυριακάτικης εργασίας των εργαζομένων του πολυκαταστήματος, αλλά είναι γνωστό σε όλους –και σε όσους ήθελαν να εργαστούν εκεί- πως τα πολυκαταστήματα δουλεύουν και τις Κυριακές. Κακώς δουλεύουν τις Κυριακές, αλλά αυτή είναι μια εξυπηρέτηση προς τους ιδιοκτήτες των πολυκαταστημάτων από τ’ αφεντικά του Ρουβίκωνα, τις υπουργάρες της «πρώτης φοράς αριστερά», που τις έχουν στο απυρόβλητο οι ψευτοεπαναστατικές συμμορίες!

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η… συλλογικότητα των μαφιοζοκομμουνιστών (προς γνώση και συμμόρφωση των υπολοίπων… μπαταχτσήδων επιχειρηματιών, που δεν συνεισφέρουν στο… επαναστατικό ταμείο), τουλάχιστον 7 άτομα μετείχαν στην επίθεση, σπάζοντας τις τζαμαρίες του κτιρίου και στη συνέχεια αποχωρώντας.

Για την επίθεση προσήχθηκαν συνολικά οχτώ άτομα, αλλά εξ’ αυτών κρατήθηκαν μόνο οι δύο, που ήτανε «προσφυγάκια». Όχι με την κατηγορία ότι συμμετείχαν στην επίθεση, αλλά γιατί «δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα» (λαθρομετανάστες)!

Προφανώς, οι προσαγωγές έγιναν από μη μυημένους αστυνομικούς, κι όταν οι οχτώ μεταφέρθηκαν στα γνώριμά τους «κεντρικά» της Ασφάλειας, έγινε συμφωνία να κρατηθούν οι δύο λαθρομετανάστες (κάτι σαν τους… «αυτοφωράκηδες» των νυχτερινών μαγαζιών!) και να αφεθεί ελεύθερη η… επαναστατική αφρόκρεμα! Τόσο απλά κι… επαναστατικά!