Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ! BBC: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Άρχισαν πλέον να φαίνονται οι πρώτες συνέπειες από την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, που υπέγραψε ο προδότης Τσίπρας με τον στυλό που του έδωσε ο προδότης Καμμένος!

Έτσι, το BBC αναφέρεται σε εκτενές αφιέρωμά του, υπό τον τίτλο «Η αόρατη μειονότητα της Ελλάδος – Οι Μακεδόνες Σλάβοι», στην ύπαρξη  καταπιεσμένης μακεδονικής μειονότητας» στην Ελλάδα, υπολογίζοντάς την σε 100.000!

Επισημαίνει δε, ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ανοίγει τον δρόμο «για να απαντηθούν δύσκολα ερωτήματα για την μακεδονική μειονότητα»!

Το αφιέρωμα παρουσιάζει έναν 92χρονο, ονόματι Φωκά, για τον οποίο λέει πως μιλά άπταιστα τα ελληνικά, του οποίου «η γλώσσα της μητέρας του είναι Μακεδονικά, μια σλαβική γλώσσα που σχετίζεται με τα Βουλγαρικά και μιλιέται σ’ αυτή την περιοχή των Βαλκανίων για αιώνες», που λέει πως για σχεδόν έναν αιώνα οι «Μακεδόνες» στην Ελλάδα είναι αντικείμενα καχυποψίας και -κατά περιόδους- διώξεων, ακόμη και η ύπαρξή τους έχει αρνηθεί σχεδόν από όλους».

Σύμφωνα πάντα με το BBC αυτή η μειονότητα είναι γνωστή ως «οι ντόπιοι» που μιλούν μια γλώσσα που αποκαλείται «ντόπια», προσθέτοντας πως «Λείπουν εντελώς από τα σχολικά βιβλία ιστορίας και δεν εμφανίζονται στις απογραφές από το 1951… Οι περισσότεροι Έλληνες δεν γνωρίζουν την ύπαρξή τους. Αυτή η εξάλειψή τους ήταν ένας από τους λόγους της πολύχρονης διαμάχης με την πρώην γιουγκοσλαβική Δημοκρατία που τώρα επίσημα λέγεται Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

Επιπροσθέτως, στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για διώξεις, εμφανίζοντας ως διώκτη των «Μακεδόνων» τον Ι. Μεταξά: «Οι σλαβομακεδόνες βρήκαν τους εαυτούς τους μοιρασμένους ανάμεσα στα τρία κράτη. Στην Ελλάδα κάποιοι εκδιώχθηκαν. Όσοι απέμειναν αναγκάστηκαν να αφομοιωθούν. Όλα τα χωριά και οι πόλεις που δεν είχαν ελληνικά ονόματα απέκτησαν νέα που επελέγησαν από επιτροπή μελετητών τη δεκαετία του 1920… Το 1936 ο δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς (ένας θαυμαστής του Μουσολίνι) απαγόρεψε την μακεδονική γλώσσα και ανάγκασε τους «μακεδονόφωνους» να αλλάξουν τα ονόματά τους σε ελληνικά».

Φυσικά, υπάρχει αναφορά και στις «διώξεις» που υπέστησαν οι κομμουνιστοσυμμορίτες «Μακεντόνσκι» κατά την διάρκεια του συμμοριτοπολέμου, ενώ δικαιολογείται το φρικτό Παιδομάζωμα: «Δεκάδες χιλιάδες μαχητές του Δημοκρατικού Στρατού, οι μισοί από τους οποίους σλαβόφωνοι, πήγαν στην εξορία στο Ανατολικό μπλοκ… Περίπου 20.000 παιδιά τα πήραν από τα σύνορα οι κομμουνιστές, είτε για να τα προστατεύσουν, είτε να τα έχουν ως εφεδρικό στρατό σε μελλοντική επίθεση«.

Τέλος, υποστηρίζεται πως η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια πρόοδος, καθώς αναγνωρίζει Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα, αλλά ζητείται η επέκτασή της, για αναγνώριση και της «Μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα!