Ο ΚΑΘΕΙΣ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ… ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΟΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ «ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ»

Ενώ ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι συνεργάτες του οργώνουν τις γειτονιές της Αθήνας, συναντώντας απλούς Έλληνες και Ελληνίδες, για ν’ ακούσουν τα πολυποίκιλα προβλήματά τους, ο συριζουποψήφιος Ηλιόπουλος συναντήθηκε με «πολυπληθή ομάδα αντιπροσώπων μεταναστευτικών κοινοτήτων», στη γιάφκα του ΣΥΡΙΖΑ «Σπούτνικ» (από την ονομασία του σοβιετικού πυραύλου…). Είναι αυτό που λέμε «ο καθείς στο είδος του»!

«Η συζήτηση ήταν ιδιαιτέρως παραγωγική και οι εκπρόσωποι των μεταναστευτικών κοινοτήτων της πόλης είχαν την ευκαιρία να θέσουν στον υποψήφιο δήμαρχο τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν», αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ των παπαγάλων του ΣΥΡΙΖΑ, ο δε συριζουποψήφιος  έκανε την ακόλουθη πανηγυρική ανάρτηση στο Facebook:

«Σήμερα το απόγευμα, συναντηθήκαμε στον πολυχώρο Σπούτνικ, με εκπροσώπους μεταναστευτικών κοινοτήτων της πόλης μας και συζητήσαμε για τις δυσκολίες που βιώνουν. 
Μας είπαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το ληξιαρχείο και άλλες υπηρεσίες του Δήμου. Ο Δήμος σήμερα οφείλει να συζητάει ουσιαστικά με τις μεταναστευτικές κοινότητες. Να σχεδιάζει όχι για αυτές αλλά μαζί με αυτές. Να στηρίζει τη διοργάνωση πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων. Περιμένω από τον δήμαρχο να ξέρει ότι σε αυτή την πόλη υπάρχουν και μετανάστες. Οι μετανάστες πρέπει να ψηφίζουν και να συμμετέχουν στα κοινά.
Αυτοί οι άνθρωποι αγαπούν την Αθήνα, ζουν εδώ, δουλεύουν εδώ, αγωνιούν για την πόλη.
Γι’  αυτόν τον λόγο, τους θέλουμε μαζί μας ενεργούς πολίτες, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε Δημοτική Κοινότητα αλλά και στο Δημοτικό Συμβούλιο».

Τι σημαίνει αυτό το τελευταίο; Πως θα έχει στους συνδυασμούς του και αντιπροσώπους των «μεταναστευτικών» οργανώσεων, για να εκπροσωπούν τα «προσφυγάκια»! Διότι προφανώς, για τον συριζουποψήφιο, προηγούνται τα «προσφυγάκια» και έπονται οι Έλληνες!