ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ! ΔΕΚΑ «ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ» ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ!

Συνέχεια στην ΠΑΡΑΝΟΜΗ και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ πρακτική των «προληπτικών προσαγωγών», έκανε χθες η ΕΛΑΣ (ή μήπως ο ΕΛΑΣ;) του Τσίπρα στην Δράμα – μετά από τις εννέα (9) «προληπτικές προσαγωγές» στην Κατερίνη!

Έτσι, προσήχθησαν στο τμήμα δέκα (10) πατριώτες διαδηλωτές, επειδή κρίθηκαν εξ’ όψεως (!!!) ύποπτοι για πρόκληση επεισοδίων! Δηλαδή, η ΕΛΑΣ του Τσίπρα λειτουργεί με την μέθοδο του face control, την οποία εφαρμόζουν οι μπράβοι στα νυχτερινά κέντρα!

Μάλιστα, δύο από τις δέκα προσαγωγές πατριωτών, έγιναν μία ολόκληρη ώρα πριν την έναρξη της ομιλίας του Τσακαλώτου, οι δε προσαχθέντες κάθονταν σε παγκάκι στην κεντρική πλατεία της πόλης –που απέχει 500 μέτρα από το Επιμελητήριο, στο οποίο θα μιλούσε ο Τσακαλώτος- έχοντας δίπλα τους δύο ελληνικές σημαίες.

Όλοι οι παρανόμως προσαχθέντες κρατήθηκαν κατά παράβαση κάθε έννοιας νόμου (παράνομη κατακράτηση) στην Α.Δ. Δράμας για περίπου δυο ώρες, δηλαδή όσο κράτησαν τα σούρτα-φέρτα και η ομιλία του Τσακαλώτου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι…

Αυτή είναι η κόκκινη χούντα που ποδοπατά Σύνταγμα, νόμους και ανθρώπινα δικαιώματα! Μια κόκκινη χούντα την οποία οφείλουμε να ανατρέψουμε με κάθε μέσον, σύμφωνα με το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος!