ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ!

Γράφει ο Γιάννης Αγγέλου

Ενώ το πατριωτικό κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων συνεχίζει τις αδιάκοπες πορείες απαιτώντας την παραίτηση του Μακρόν, οι δυνάμεις καταστολής συνεχίζουν τη βίαιη και ενίοτε κτηνώδη καταστολή, τα ΜΜΕ ανά τον κόσμο κάνουν πως αγνοούν το τι γίνεται στη Γαλλία του τραπεζικού υπαλλήλου των Ρόθτσιλντ που τα ΜΜΕ παρουσίαζαν ως «μετριοπαθή» και «ανεξάρτητο» πολιτικό!

13 νεκροί, περισσότεροι από 3400 τραυματίες (ανάμεσα τους τυφλωμένοι και ακρωτηριασμένοι), περισσότεροι από 8400 συλληφθέντες αλλά αυτό που «συγκλόνισε» τη Γαλλία ήταν η «αντισημιτική» φραστική επίθεση στον Εβραίο «φιλόσοφο» Αλέν Φινκιελκρότ, ο οποίος εδώ και δεκαετίες είναι υπέρμαχος του εποικισμού (της Γαλλίας και της Ευρώπης όχι βέβαια του Ισραήλ) και είχε συμμετάσχει και στις διαδηλώσεις των Κόκκινων Φουλαριών που απαιτούσαν την διάλυση των Κίτρινων Γιλέκων.

Η Γαλλία έχει να βιώσει τέτοιες εσωτερικές ταραχές από την βίαιη καταστολή της 6ης Φεβρουαρίου του 1934, μιας μεγαλειώδους εθνικιστικής διαδήλωσης-εξέγερσης, με αφορμή το σκάνδαλο Σταβίσκι, όπου έχασαν τη ζωή τους 16 εθνικιστές (ανάμεσα τους και ένας Έλληνας* της Action Francaise) και περισσότεροι από 2000 τραυματίστηκαν. Ο πολυδιαφημισμένος «Μάης του 68’» ήταν μια πλάκα, ένας γελοίος αστικός μύθος «εναλλακτικής πολιτικής πάλης»!

Και ενώ ο Νταλαντιέ είχε παραιτηθεί το 1934 για να κατευνάσει τα πνεύματα που πήγαιναν για εμφύλιο πόλεμο, ο Μακρόν δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένος να παραδώσει ούτε σπιθαμή από την εξουσία που του ανάθεσε το Γαλλικό κατεστημένο και θα συνεχίσει τον εποικισμό με Ασιατοαφρικανούς μετανάστες οι οποίοι αντικαθιστούν σταδιακά τους γηγενείς στην Ευρώπη, όπως ακριβώς προβλέπει και το Σχέδιο της Πανευρώπης του Καλλέργη.

Έτσι μετά από πολλά παλαιοκομματικά κόλπα, προσφορές και λαδώματα για να διασπάσει την «ηγεσία» (στην πράξη δεν υπάρχει ηγεσία) των Κίτρινων Γιλέκων και αφού δοκίμασε και το χαρτί των μαντρόσκυλων του καπιταλισμού, με το βλακώδες και κατευθυνόμενο κίνημα των αριστερών της σαμπάνιας (Κόκκινων Φουλαριών) τώρα παίζει το χαρτί της «αύξησής του αντισημιτισμού».

Όλο το Γαλλικό κατεστημένο, 14 κόμματα, ο πρωθυπουργός, βολευτές και δήμαρχοι, βγήκανε στους δρόμους διαδηλώνοντας για την «αύξηση των κρουσμάτων αντισημιτισμού κατά 84% σε ένα χρόνο». Αυτά τα «κρούσματα» κυμαίνονται από ένα σύνθημα σε τοίχο, μέχρι σχόλια στο διαδίκτυο και τις περισσότερες φορές οι δράστες είναι Μουσουλμάνοι έποικοι, αλλά η ταυτότητα των δραστών καλύπτεται επιμελώς.

Αυτό που δεν μπορεί να καλυφθεί είναι ο πραγματικός εχθρός του καθεστώτος, οι εθνικιστές, οι μόνοι που αντιστέκονται στη λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης, του ισοπεδωτικού καπιταλισμού και της εφαρμογής της εθνοκάθαρσης που ευαγγελιζόταν ο πατέρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Έτσι, επ’ ευκαιρία της «ομόφωνης» απαίτησης της Γαλλικής κοινής γνώμης (δηλ των Ρόθτσιλντ και των πολιτικών και δημοσιογραφικών υπαλλήλων του) ο Μακρόν σε διάγγελμα του (dictat, όπως κάνουν οι δικτάτορες) είπε  «Ζήτησα από το υπουργείο Εσωτερικών να ξεκινήσει τις διαδικασίες για τη διάλυση των ομάδων ή ενώσεων που με τη συμπεριφορά τους τρέφουν το μίσος, προωθούν τις διακρίσεις ή καλούν σε βίαιες ενέργειες»!

Λέτε να αναφέρετε σε Τζιχαντιστικές οργανώσεις που δρουν ελεύθερα στη Γαλλία, χρηματοδοτούμενες από το καθεστώς; Όχι βέβαια! Μίλησε αποκλειστικά και ξεκάθαρα για τρεις εθνικιστικές οργανώσεις, τον «Κοινωνικό Προμαχώνα» (Bastion Social), «Αίμα και Τιμή Εξάγωνο» (Blood and Honour Hexagone) και «Μάχη 18» (Combat 18), τα μέλη των οποίων είναι από τα πλέον μαχητικά στο κίνημα των Κίτρινων Γιλέκων.

Ανακοίνωσε, επίσης, ότι η χώρα θα υιοθετήσει έναν ορισμό του αντισημιτισμού, που θα περιλαμβάνει και τον αντισιωνισμό, χωρίς ωστόσο να τροποποιήσει τον ποινικό κώδικά της (ότι ισχύει για τον αντισημιτισμό θα ισχύει και για τον αντισιωνισμό). Η Γαλλία «θα εφαρμόσει τον ορισμό του αντισημιτισμού όπως υιοθετήθηκε από τη Διεθνή Συμμαχία για τη Μνήμη του Ολοκαυτώματος» είπε, τονίζοντας ότι «ο αντισιωνισμός είναι μια από τις σύγχρονες μορφές αντισημιτισμού»….και αυτό σημαίνει απλά πως όποιος τολμά απλά να μιλήσει εναντίων του τρομοκράτους του Ισραήλ θα προσγειώνεται στις φυλακές ως «αντισημίτης» και «υποκινητής μίσους», δηλαδή ο ορισμός των… αδικημάτων γνώμης και απαγόρευσης της ελεύθερης έκφρασης!

Πόσο δίκιο είχε ο Βολταίρος….

Υ.Γ. Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρω και τον συμπατριώτη μας που έχασε τη ζωή του στην εξέγερση της 6ης Φλεβάρη του 1934, με ένα σύντομο επικήδειο από την σελίδα της Action Francaise.

«Ο Cambo Costa (Κάμπος Κώστας;), πέθανε για τη Γαλλία, ηλικίας 42 ετών, ελληνικής καταγωγής, πολιτογραφημένος Γάλλος, μουσικός χωρίς εργασία, πέθανε στις 9 Φεβρουαρίου από τα πολλαπλά τραύματα που δέχθηκε τη νύχτα της 6ης Φεβρουαρίου.»