ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ;

Γράφει ο Αντίοχος

Πολύ χαμηλά, σε σχέση με το 11,13% που είχε λάβει στις προηγούμενες εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής ο συνδυασμός του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής Ηλία Παναγιώταρου, εμφανίζονται τα ποσοστά του στις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις, ενόψει των εκλογών του Μαΐου!

Πιο συγκεκριμένα, στην δημοσκόπηση της Opinion Poll τα ποσοστά του εμφανίζονται 5,3%, στην δημοσκόπηση της Alco 5% και στην δημοσκόπηση της Innovation Metrisis 4,3%. Τι γίνεται εδώ; Μήπως πρέπει ν’ αρχίσουμε ν’ ανησυχούμε στα σοβαρά;

Θα γυρίσουμε το χρόνο πίσω πέντε χρόνια και θα πάμε στα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων πριν από τις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, που διεξήχθησαν στις 18 και οι επαναληπτικές στις 26.

Έτσι, στις 6 Μαΐου, δημοσκόπηση που διενήργησε η εταιρεία GPO για τις περιφερειακές εκλογές, για λογαριασμό της εκπομπής του MEGA «Ανατροπή», έδινε στον συνδυασμό του Ηλία Παναγιώταρου μόλις… 5,1%.

Στις 10 Μαΐου, άλλη δημοσκόπηση της Kapa Research για την περιφέρεια Αττικής, που δημοσιεύθηκε στο Βήμα της Κυριακής, έδινε στον συνδυασμό του Ηλία Παναγιώταρου μόλις… 5,4%!

Στις 15 Μαΐου (μόλις τρεις ημέρες προ των εκλογών!), μια τρίτη και πιο ξεδιάντροπη δημοσκόπηση, της Metron Analysis για τον ΑΝΤ1, έδινε στον συνδυασμό του Ηλία Παναγιώταρου… 4,5%!

Καταλάβατε τώρα τι βρώμικο και ελεεινό παιχνίδι παίζουν τα αμετανόητα λαμόγια των εταίρων δημοσκοπήσεων;