Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

Σε επαρχιακό κανάλι εμφανίστηκε αυτή τη φορά ο κατάπτυστος ΠΡΟΔΟΤΗΣ της Μακεδονίας μας Καμμένος, επιχειρώντας να εξαπατήσει για μια ακόμα φορά τον ελληνικό λαό.

Σε συνέντευξη, λοιπόν, που παραχώρησε στο κανάλι TRT, έριξε την ευθύνη για την προδοσία στον… Κοτζιά, που δήθεν… παρέσυρε τον Τσίπρα, εμφάνισε τους υπερατλαντικούς αφέντες του ως… ανήξερους για το θέμα της Μακεδονίας μας και αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την ασχετοσύνη του σε θέματα Ιστορίας, είπε πως την ιδέα του ξεχωριστού «μακεδονικού» κράτους την εμπνεύστηκαν ο… Τίτο και ο… Μουσσολίνι:

«Ήταν καταρχήν ο Κοτζιάς που έδρασε ύπουλα και υπόγεια. Η συμφωνία των Πρεσπών προτάθηκε από τον κ. Κοτζιά. Εγώ είπα στους Αμερικάνους ότι η «Μακεδονία του Αιγαίου» είναι μια προπαγάνδα που ξεκίνησε από τον Τίτο και τον Μουσολίνι. Αλλά και βεβαίως ο πρωθυπουργός έχει απόλυτη ευθύνη… Ή μπορώ να πω με εξαπάτησε».

Πως εννοεί ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Καμμένος πως τον εξαπάτησε ο Τσίπρας; Αρχικά του είχε τάξει πως θα «σπρώξει» την προδοτική Συμφωνία στην επόμενη κυβέρνηση και στην συνέχεια, πως θα την περάσει από τη βουλή μετά τον Μάρτιο, για να συνεχίσει να στρογγυλοκάθεται στην καρέκλα του υπουργού:  «Ο κ. Τσίπρας με εξαπάτησε διότι η πρώτη συμφωνία μας ήταν ότι θα έρθει η συμφωνία των Πρεσπών μετά τις εκλογές και η δεύτερη συμφωνία μας ότι θα έρθει στη Βουλή μετά το Μάρτιο».

Δεν τον ενοχλούσε τον ΠΡΟΔΟΤΗ η προδοσία, αρκεί να την υπέγραφαν άλλοι!

Φυσικά, ο κατάπτυστος ΠΡΟΔΟΤΗΣ δεν παρέλειψε να πουλήσει και δήθεν πατριωτικό τσαμπουκά εκ του ασφαλούς, λέγοντας πως «με μια ίλη τεθωρακισμένων τα Σκόπια είναι υπόθεση 20 λεπτών».

Ότι και να πει, ΠΡΟΔΟΤΗΣ ήταν και ΠΡΟΔΟΤΗΣ θα παραμείνει στην συνείδηση του ελληνικού λαού!