ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΑΝΙΚΑΣ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΨΗΦΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ – ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ… ΠΛΑΚΑ

Μια εξήγηση των ποσοστών 2%+ που δίνουν οι συστημικές δημοσκοπήσεις στο μόρφωμα του Κούλη Βελόπουλου, επιχειρεί ο κομμουνιστής Δανίκας, με άρθρο του υπό τον τίτλο «Μα γιατί Βελόπουλος;» στο «Πρώτο Θέμα».

Όπως επισημαίνει, ο κύριος λόγος που το μόρφωμα Βελόπουλου εμφανίζει κάποια ποσοστά είναι ότι «ο Κυριάκος Βελόπουλος πριμοδοτείται από κάποια ολίγον συστημικοσυριζέικα κανάλια».

Καταλήγει δε ως εξής: «… Αφού όλοι το ίδιο είναι και αφού κλέβουν ασυστόλως, ε τότε κι εγώ θα το παίξω τρελός. Θα το ρίξω υπέρ Βελόπουλου για να τους χλευάσω, να γελάσω, να τιμωρήσω και να εκδικηθώ!». Το εστί μεθερμηνευόμενον, κάποιοι μπορεί να ψηφίσουν τον Βελόπουλο για την… πλάκα τους. Αυτό μπορεί να ισχύει ως έναν βαθμό, καθότι κάποιοι (ίσως οι ίδιοι!) είχαν ψηφίσει στις προηγούμενες εκλογές τον γελωτοποιό Λεβέντη, για «να τους τα χώνει μέσα στη βουλή, να τους καταριέται να πάθουν καρκίνο και να γελάμε». Βέβαια, μόλις μπήκε στη βουλή ο Λεβέντης, όχι μόνο δεν «τους τα έχωνε», αλλά επαναλάμβανε μονότονα σε κάθε εμφάνισή του την «ανάγκη» σχηματισμού «οικουμενικής κυβέρνησης», εννοώντας προφανώς με την αφεντιά του μέσα. Είδαμε δε όλοι τους περισσότερους βουλευτές του να καταλήγουν στα συστημικά κόμματα και δεν γελάσαμε καθόλου. Μάλιστα, η κυβέρνηση των προδοτών κατάφερε να περάσει την προδοσία των Πρεσπών και στέκεται ακόμα στην εξουσία, χάρη στην ψήφο της ανεκδιήγητης Μεγαλοοικονόμου, του θιάσου του Λεβέντη.

Από κει και πέρα, ο κομμουνιστής Δανίκας δε μασάει από τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής που δίνουν οι συστημικές δημοσκοπήσεις και είτε από διαίσθηση, είτε επειδή έχει την δυνατότητα να πληροφορηθεί τα πραγματικά ποσοστά των κομμάτων από τις «κρυφές» δημοσκοπήσεις, προβλέπει ξεκάθαρα πως «… η δεύτερη θα καταγραφεί κι αυτή με τα εκλογική αποτελέσματα. Τόσο με τον διψήφιο αριθμό της Χρυσής Αυγής…», κι αυτό δεν θα γίνει για… πλάκα, αλλά απολύτως συνειδητά από σεβαστή μερίδα των Ελλήνων ψηφοφόρων!