Η ΛΟΥΓΚΡΑ Ο ΜΑΚΡΟΝ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΕΞΑΓΓΕΛΛΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ «ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΚΩΝ» ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ

Στα χνάρια του «αλήτη-προδότη-Σαμαρά», βαδίζει η… λούγκρα ο Μακρόν. Έτσι, σε δείπνο του Συμβουλίου των εβραϊκών οργανώσεων της χώρας (Crif) στο Παρίσι, μίλησε «για μια επανεμφάνιση του αντισημιτισμού, κάτι χωρίς αμφιβολία πρωτόγνωρη μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο» και ανακοίνωσε ότι θα υιοθετήσει σε όλα τα έγγραφα αναφοράς έναν ορισμό του αντισημιτισμού που θα περιλαμβάνει και τον αντισιωνισμό, γιατί «ο αντισιωνισμός είναι μια από τις σύγχρονες μορφές αντισημιτισμού»!!!

Επιπροσθέτως, εξήγγειλε την «διάλυση ρατσιστικών ή αντισημιτικών ενώσεων ή ομάδων», αρχής γενομένης από τις πατριωτικές οργανώσεις «Κοινωνικός Προμαχώνας», «Αίμα και Τιμή Εξάγωνο» και «Μάχη 18», διότι όπως υποστήριξε «με τη συμπεριφορά τους τρέφουν το μίσος, προωθούν τις διακρίσεις ή καλούν σε βίαιες ενέργειες».

Τέλος, προανήγγειλε ότι μία βουλευτής του κόμματός του πρόκειται να καταθέσει μια πρόταση νόμου για την καταπολέμηση του εθνικισμού στο διαδίκτυο.

Βέβαια, το ερώτημα είναι πότε θα… προλάβει να κάνει πράξη τις εξαγγελίες του, καθώς σε τρεις μήνες έρχεται το μεγάλο στραπάτσο των ευρωεκλογών κι απ’ την επομένη δε θα μπορεί να σταθεί ούτε μέρα στη θέση του!