Ο… ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΚΥΡΤΣΟΣ, Η… «ΧΑΜΕΝΗ ΨΗΦΟΣ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 627.752 €, ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Ένα πολύ πονηρό τρόπο έχει βρει ο κομμουνιστής Κύρτσος (της μεγάλης σχολής της ΚΝΕ…), για να προσεγγίσει τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, που φαίνεται ότι του… λείπουν.

Γράφει άρθρα σε επαρχιακές εφημερίδες περιοχών που είναι ισχυρή η Χρυσή Αυγή!

Στα άρθρα δε αυτά, δεν χρησιμοποιεί πολιτικά και ιδεολογικά επιχειρήματα, αλλά τη θεωρία ότι η ευρωψήφος στην Χρυσή Αυγή είναι «εντελώς χαμένη ψήφος», γιατί το κόμμα των Ελλήνων εθνικιστών «βρίσκεται σε απόλυτη απομόνωση από τις πολιτικές ομάδες» και ως εκ τούτου «δεν έχει ουσιαστική επιρροή στις ευρωπαϊκές εξελίξεις, ούτε μπορεί να παρέμβει μέσω των πολιτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για να σπρώξει τα πράγματα προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση».

Μήπως μπορεί να μας πει ο κομμουνιστής Κύρτσος, σε ποιες περιπτώσεις είχε «ουσιαστική παρέμβαση» στις εξελίξεις κι «έσπρωξε τα πράγματα προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση» η Νουδούλα, που δεν είναι… απομονωμένη; Ας μας πει μία περίπτωση στην οποία να ωφελήθηκε η Πατρίδα και ο Λαός από παρέμβαση του ιδίου ή των υπολοίπων ευρωβουλευτών της Νουδούλας (και των άλλων κομμάτων του «συνταγματικού τόξου»…), κι εμείς υποσχόμαστε να βάζουμε κάθε μέρα για… τιμωρία «στίκι» στη σελίδα μας τη… μουτσούνα του, με το σύνθημα «ψήφο στον χρήσιμο Κύρτσο»! Εμπρός κομμουνιστή Κύρτσο! Ιδού η «Ρόδος»!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, ο… χρήσιμος Κύρτσος δεν μπόρεσε να παρέμβει ουσιαστικά στην Ευρώπη ούτε για προσωπική του υπόθεση! Έτσι, με απόλυτα ομόφωνη (15 ψήφους) απόφαση, η Επιτροπή Νομικών Θεμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου αποφάσισε να άρει την ευρωκοινοβουλευτική ασυλία του, για να λογοδοτήσει στην ελληνική δικαιοσύνη, για μη καταβολή χρέους ύψους –κρατηθείτε!- 627.752,65 ευρώ, από την εποχή που ήταν νόμιμος εκπρόσωπος (Γενικός Διευθυντής) της εταιρείας «FreeSunday Εκδοτική Α.Ε.». Αλήθεια, τα πλήρωσε τα χρέη του προς το ελληνικό δημόσιο ο… χρήσιμος, ή κάνει το κορόιδο;

(ΥΓ): Για την ιστορία, η πρώτη πολιτική παρέμβαση του Κύρτσου στην Ευρώπη έγινε στα τέλη της δεκαετίας του ’70 στο Λονδίνο, όπου ως επικεφαλής των φοιτητών της ΚΝΕ διέκοψε με συνθήματα συνέντευξη τύπου του τότε υπουργού Εθνικής Αμύνης Αβέρωφ, απαιτώντας την αναγνώριση της «εθνικής αντίστασης», δηλαδή των κομιτατζήδικων ληστοσυμμοριών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ!