ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΙΚΗ!

Γράφει ο Ευάγγελος Καρακώστας, βουλευτής Βοιωτίας

Με κλαυθμούς και οδυρμούς ομολογεί καθάρια πλέον το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα την απειλητική άνοδο της εκλογικής επιρροής της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία. Κατά τραγική της μοίρας ειρωνεία, εκείνοι οι αδρά πληρωμένοι κονδυλοφόροι που ξεφυσούσαν με ανακούφιση διαλαλώντας ως μισθωμένοι κράχτες την… δημοσκοπική επέλαση της κλεφτοπασοκαρίας και την άνετη τάχα κατάληψη της τρίτης θέσης, σήμερα σημαίνουν κόκκινο συναγερμό προειδοποιώντας για την αντεπίθεση του Λαϊκού Εθνικισμού.

Περιφρονώντας όπως τους αρμόζει τους πραίτορες του αντεθνικού και διεφθαρμένου μέχρι τη ραχοκοκαλιά Καθεστώτος, αισθανόμαστε το χρέος να επισημάνουμε ουσιώδεις παραμέτρους αυτής της εθνικής αντεπίθεσης του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών ώστε να γνωρίζει ο Λαός μας τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα μάχεται. Δεν πάει άλλωστε καιρός πολύς από τότε που τα πληρωμένα όρνεα της ΝΔ και από κοντά τα νόθα της πολιτικά τέκνα που γυρεύουν βουλευτικούς θώκους έναντι οιουδήποτε τιμήματος, επιδίωκαν να διαρρήξουν την πατριωτική ενότητα προβάλλοντας επιχειρήματα φαιδρά όπως η πολιτική τους πορεία, με κυρίαρχο το κωμικό «γιατί η Χρυσή Αυγή είναι στο 7% όταν τα αντίστοιχα ευρωπαϊκά εθνικά κόμματα είναι στο 15 και στο 20%»;

Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκείνοι που επικαλούνταν το παραπάνω επιχείρημα δεν ψήφισαν ποτέ Χρυσή Αυγή και φυσικά η ψευδεπίγραφη ανησυχία τους δεν αφορά την προσδοκία ανόδου των εκλογικών ποσοστών του Κινήματός μας αλλά αντίθετα την συρρίκνωσή τους. Ενημερώσατε λοιπόν τούτους τους όψιμους «αγωνιστές του ζητωπατριωτισμού με ολίγην από Μνημόνιο, από ξεπούλημα της Μακεδονίας και από αναγκαιότητα συνεργασίας είτε με ΝΔ είτε με ΣΥΡΙΖΑ, πως το έτος 2013, πολύ πριν ξεπηδήσουν στον αφρό της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής τα περισσότερα από τα αντίστοιχα κόμματα των κρατών της Ευρώπης, η Χρυσή Αυγή δεν βρισκόταν στο 7 αλλά στο 18%. Κι αυτό δεν το λέει μόνο η Χρυσή Αυγή, το ομολογούν εφημερίδες της εποχής φίλα προσκείμενες στη ΝΔ και πολύ περισσότερο ο ίδιος ο τότε γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά στο περιβόητο βίντεο.

Παράλληλα όμως με την αυξανόμενη «ανησυχία» των πρόθυμων ζητωπατριωτών για την… στασιμότητα των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και την αναγκαιότητα της συγκρότησης ενός δήθεν εθνικού μετώπου το οποίο βεβαίως έχει εκ προοιμίου καταθέσει τα διαπιστευτήριά του στο Καθεστώς ξεκαθαρίζοντας πως αποβλέπει σε συνεργασία είτε με το ΣΥΡΙΖΑ είτε με τη ΝΔ, οι φιλελεύθεροι και οι μαρξιστές κονδυλοφόροι διακατέχονται από έντονη ανησυχία στα όρια μάλιστα της απόγνωσης για την εκ νέου ενδυνάμωση της Χρυσής Αυγής. Η απόγνωση των τελευταίων δε, εντείνεται από το εξής γεγονός: βλέπουν το «πάτωμα» της εκλογικής επιρροής της Χρυσής Αυγής αλλά αδυνατούν να εκτιμήσουν το ταβάνι αυτής. Πλείστοι εξ αυτών μάλιστα κάνουν λόγο για υπερπήδηση του ψυχολογικού ορίου του 10%, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου.

Σε κάθε περίπτωση, η Χρυσή Αυγή ενισχύεται και δυναμώνει χάρη στον αγνό και τίμιο, καθημερινό Πολιτικό Αγώνα των αγωνιστών της. Με μηδενική προβολή από τα «δημοκρατικά» μέσα ενημέρωσης (κανάλια, εφημερίδες, ραδιόφωνα), δίχως ευρώ από την κρατική χρηματοδότηση που τα υπόλοιπα κόμματα αφειδώς λαμβάνουν, με πλήθος παράνομων απαγορεύσεων νόμιμων πολιτικών εκδηλώσεων, έχοντας να αντιμετωπίσει τόσο την τρομοκρατία όσο και την λυσσαλέα πολεμική των θεσμών, από τον ανώτατο πολιτειακό άρχοντα μέχρι το τελευταίο κομματόσκυλο που διορίστηκε στο δημόσιο. Κι όμως! Το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών αυξάνει την επιρροή του στην κοινωνία διότι κατέστησε την πολιτική του ύπαρξη συνώνυμη και ταυτόσημη με τους αγώνες για την Πατρίδα και το Λαό. Και τούτο δεν είναι έργο της διαφήμισης και αβάντας καναλιών, ούτε της υποστήριξης υλικής και τεχνικής από μέρους πανίσχυρων οικονομικών οργανισμών και ξένων πρεσβειών. Παρά μόνο της θέλησης και επιμονής των αγωνιστών του, απ’ τη μια άκρη της Ελλάδος μέχρι την άλλη.

Συναγωνιστές!

Δεν θα επαναπαυτούμε ούτε λεπτό σε ότι έχουμε μέχρι σήμερα με κόπο και θυσίες κατακτήσει. Αντίθετα, θα εξακολουθήσουμε τον Αγώνα με νέα ορμή και νέο ενθουσιασμό, φανατικά προσηλωμένοι στον μεγάλο Εθνικό Σκοπό: να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω!

Απομονώστε και εξοστρακίστε τις κραυγές της ηττοπάθειας, της αμφισβήτησης, του διχασμού. Εξυπηρετούν μονάχα το Καθεστώς και τους μηχανισμούς του, τους εχθρούς του Κινήματός μας. Θα ηττηθούν εκείνοι και οι νοσηρές τους προθέσεις. Κι εμείς ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ γιατί οι Σημαίες μας δεν δύουν αλλά ανατέλλουν περήφανα σε κάθε γωνιά της αγαπημένης μας Πατρίδος!