Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ!

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Μονομελούς της Ρόδου, με την γελοία κατηγορία της δημόσιας προτροπής σε βία, στέλνουν οι αμερικανομπολσεβίκοι προδότες τον Παπαφλέσσα της Ρόδου, παπά-Χρήστο, εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Ρόδου, με μηνυτήρια αναφορά του πρώην γενικού γραμματέα απόδημου Ελληνισμού, δικηγόρου Μιχάλη Κόκκινου, στενού συνεργάτη του τ. υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά!

Αιτία τα όσα είπε ο αποκαλούμενος «παπάς των φτωχών» (λόγω του πλούσιου κοινωνικού του έργου…), τον Ιούνιο του 2018, σε κήρυγμά του εντός του Ιερού Ναού, για τους εθνοπροδότες των Πρεσπών.

Σας θυμίζουμε κάποια από τα σημεία του πύρινου πατριωτικού κηρύγματος του Παπαφλέσσα της Ρόδου:

«Είναι μία ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Οι προδότες υπογράψανε, πουλήσανε την Μακεδονία μας…. Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί. Εσχάτη προδοσία, υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουνε και να διαλύσουνε, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας… Σήμερα το απόγευμα στις Πρέσπες έχουν πάει όλοι οι κοπρίτες, όλοι οι υπουργοί, όλα τα ρεμάλια και ακόμη και βορειοελλαδίτες βουλευτές που υπογράψανε, θα πάνε να διασκεδάσουνε την μεγάλη τους επιτυχία… Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι οι άθεοι, είναι ένα τίποτα, είναι μία χούφτα προδότες… Όποιον πολιτικό δείτε, φτύστε τον, αλλά ούτε και το σάλιο σας αξίζει γι’ αυτά τα κοπρόσκυλα, γιατί είναι τεμπέληδες, είναι αλήτες, με όλη τη σημασία της λέξεως».

Τα κομμούνια το επιχείρησαν και αλλού να εξαφανίσουν την Ορθοδοξία, διώκοντας τους λειτουργούς της, κι έσπασαν τα μούτρα τους, αλλά όπως φαίνεται, δεν το πήραν το μάθημά τους! Θα το πάρουν μία και καλή από τον λεβεντόπαπα της Ρόδου!