Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ!

Ανακοινώθηκαν σήμερα τα ονόματα 15 νέων υποψηφίων ευρωβουλευτών της Νουδούλας. Μεταξύ αυτών και της Καλυψούς Γούλα, άγνωστης στο πανελλήνιο κοινό, αλλά γνωστότατης στην Θεσσαλονίκη.

Η πρώτη της ενασχόληση με την ενεργό πολιτική ήταν το 2010, όταν εξελέγη δημοτική σύμβουλος με την «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» του ξεφωνημένου εθνομηδενιστή Γιάννη Μπουτάρη και επανεκλέχτηκε το 2014, με τον ίδιο πάντα εθνομηδενιστικό συνδυασμό. Κατείχε πάντα υψηλές θέσεις στον δήμο, κάτι που δείχνει την απεριόριστη εμπιστοσύνη που της είχε ο εθνομηδενιστής. Πιο συγκεκριμένα, από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 διετέλεσε αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Πολίτη και από τον Φεβρουάριο του 2013 μέχρι τον Μάρτιο του 2017 αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης. Στη συνέχεια εκλέχθηκε πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση του Μπουτάρη ότι δεν θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για δήμαρχος εκλέχθηκε υποψήφια δήμαρχος του συνδυασμού στη μετά Μπουτάρη εποχή, αλλά περίπου έναν μήνα πριν απέσυρε την υποψηφιότητά της, προφανώς γιατί δέχτηκε την πρόταση για συμμετοχή στο ευρωψηφοδέλτιο των Κούληδων της Νουδούλας!

Από τον εθνομηδενιστή Μπουτάρη στην εθνομηδενιστική –που όμως εμφανίζεται ως… πατριωτική- Νουδούλα. Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε;