ΑΛΗΤΕΣ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»! «ΕΥΠΑΘΑΚΙΑ» ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ! (ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα περιστατικό απίστευτης αγριότητας, με πρωταγωνιστές πέντε ασύδοτα «ευπαθάκια», διαδραματίστηκε στο κέντρο της Θήβας και καταγράφηκε από τις κάμερες παρακείμενου καταστήματος.

Όλα άρχισαν όταν η ανυπεράσπιστη Ελληνίδα κατέβηκε από αστικό λεωφορείο και επιχείρησε  

να διασχίσει το δρόμο προκειμένου να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Τα πέντε «ευπαθάκια», που τριγύριζαν στην περιοχή ψάχνοντας για ανυπεράσπιστα θύματα, παραμόνευαν στις γραμμές του ΟΣΕ και φανερώθηκαν αμέσως μόλις αντιλήφθηκαν ότι κατέβηκε μια γυναίκα μόνη.

Τα δύο μεγαλύτερα «ευπαθάκια» πλησίασαν τη γυναίκα, ενώ τα υπόλοιπα εφοδιάστηκαν με πέτρες, για να τρομοκρατήσουν όποιον τυχόν επιχειρούσε να βοηθήσει την ανυπεράσπιστη Ελληνίδα!

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, τα «ευπαθάκια» επιτίθενται με πρωτοφανή αγριότητα στη γυναίκα, προκειμένου να της αρπάξουν την τσάντα.
Οι γυναίκα καλεί σε βοήθεια και αντιστέκεται. Ακούει τις φωνές της και βγαίνει στο μπαλκόνι της απέναντι πολυκατοικίας μία γυναίκα φωνάζοντας «ληστεία». Τα αδίστακτα «ευπαθάκια» ρίχνουν τη γυναίκα στο δρόμο!

Εκείνη τη στιγμή όμως, περνάει από το σημείο ένα φορτηγό και σταματάει. Τα μικρότερα «ευπαθάκια» πετούν πέτρες στο παρμπρίζ του οχήματος και κινούνται απειλητικά προς την πλευρά του συνοδηγού.
Ο οδηγός φεύγει γρήγορα και τα «ευπαθάκια» καταφέρνουν τελικά να αποσπάσουν την τσάντα από τα χέρια της γυναίκας και να τραπούν σε φυγή προς τις γραμμές του τρένου, με κατεύθυνση το «άσυλο» του καταυλισμού!!!

Αλήτες «αλληλέγγυοι», «δικαιωματάκηδες» κι όλο το μαρξιστικό σκυλολόι, εσείς οπλίσατε με θράσος αυτά τα τσογλαναριά και τρομοκρατούν τον κοσμάκη! Θαυμάστε τα έργα σας!

blob:https://www.dailymotion.com/1516f9a4-f38a-49fe-9662-b27d4e47c17c