ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο… ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ… Η ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΛΕΚΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥ!

Όσο υπήρχε το «ζόρι» των μεγάλων συλλαλητηρίων, η κουκούλα του ΣΥΡΙΖΑ στήριζε μανιωδώς την αστυνομική καταστολή και τις ακρότητές της. Τώρα που πέρασε η «μπόρα», τελείωσε ο «μήνας του μέλιτος» και επανήλθαμε στα παλιά…

Ένας Νιγηριανός, λοιπόν, που είχε προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας για εξακρίβωση στοιχείων, έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο Τμήμα και μόλις προσήλθε το ΕΚΑΒ για να τον παραλάβει διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όμως, οι κουκουλοφόροι της νεολέρας του ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζονται πως τον σκότωσαν με… βασανιστήρια οι «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» και απαιτούν διώξεις:

«Σύμφωνα με την καταγγελία της Ένωση Αφρικανών Γυναικών, ο Εμπουκά υπέστη βασανιστική μεταχείριση που οδήγησε στον θάνατό του.

Οι αιτίες που οδήγησαν στον θάνατο τον μετανάστη – εργάτη πρέπει να διευκρινιστούν άμεσα, καθώς είναι πολλά τα περιστατικά ακραίας αστυνομικής βίας και κακοποίησης που έχουν έρθει στην επιφάνεια και αφορούν το συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα.

Είναι απολύτως απαραίτητη η άμεση διαλεύκανση των συνθηκών που οδήγησαν στον θάνατο του εργάτη-μετανάστη και οι υπαίτιοι οφείλουν να τιμωρηθούν παραδειγματικά».

Οι πραιτωριανοί των ΜΑΤ, που δε δίστασαν να ρίξουν δηλητηριώδη χημικά σε εκατοντάδες χιλιάδες φιλήσυχους πολίτες στο Σύνταγμα, για να κάνουν το κέφι της κουκούλας του ΣΥΡΙΖΑ, τι έχουν να πουν για όλα αυτά;