Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ» ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ»

Αυγατίζει τελευταία τις «παρεμβάσεις» της η παρακρατική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ «Ρουβίκωνας». Χθες, για παράδειγμα, συμμορίτες της μπήκαν στην ελβετική πρεσβεία και πέταξαν τρικάκια για κάποιον Ελβετό αναρχικό.

Προχθές, είχαν κάνει μια ακόμα «παρέμβαση», με βαριοπούλες στο κατάστημα της Leroy Merlin στην Κηφισίας, σπάζοντας την τζαμαρία και προκαλώντας φθορές σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και στο εσωτερικό του καταστήματος.

Σύμφωνα με το «αιτιολογικό» της «παρέμβασης», η εταιρεία είχε απολύσει πριν από… εφτά (7) μήνες μια εργαζόμενη με προβλήματα υγείας και προ ημερών «πρότεινε στο προσωπικό της να υπογράψουν συμβάσεις 9ώρου, συγκεκριμένα 9:00-18:00».

Ωστόσο, η εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία διέψευσε τα 9ωρα:

«Η δικαιολογία για αυτή τη 2η επίθεση είναι η ανακριβής «είδηση» ότι η LEROY MERLIN επιβάλλει 9ωρη εργασία. Πρόκειται για απόλυτη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Η LEROY MERLIN διευκρινίζει ότι όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας έχουν 8ωρη ημερήσια εργασία και ουδέποτε ζήτησε την υπογραφή ωραρίου εργασίας 9 ωρών.

Η εταιρεία πρότεινε στους εργαζόμενούς της που θα το επιθυμούσαν εναλλακτική δυνατότητα 8ωρης εργασίας μεταξύ 9 π.μ. – 6 μ.μ., επιλογή η οποία είναι απολύτως προαιρετική και εξαρτάται από την απόφαση του εργαζόμενου…».

Ποια είναι η αλήθεια;

«Εκπρόσωποι» των παρακρατικών έχουν «επισκεφθεί» όλες τις μεγάλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, και τους έχουνε κόψει μηνιαία «ταρίφα» για το «επαναστατικό ταμείο», υπό την απειλή ότι θα κάνουν «παρεμβάσεις», με αφορμή υπαρκτές ή ανύπαρκτες καταπατήσεις δικαιωμάτων των εργαζομένων τους, προκαλώντας έτσι την δυσφήμισή τους. Οι περισσότερες εταιρείες συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις των μαφιοζοκομμουνιστών και όποιες δεν συμμορφώνονται, υφίστανται τις συνέπειες, όπως προφανώς συνέβη με την Leroy Merlin!

Επειδή όμως η συγκεκριμένη εταιρεία εξέδωσε ανακοίνωση διάψευσης των ισχυρισμών των μαφιοζοκομμουνιστών και ο κόσμος μπορεί ν’ αρχίσει να ψυλλιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τις «παρεμβάσεις», οι μαφιοζοκομμουνιστές έκαναν «στο καπάκι» την νέα «παρέμβαση» στην ελβετική πρεσβεία, «ήπια» αυτή τη φορά, για να καλυφθεί επικοινωνιακά και να ξεχαστεί η προχθεσινή μαφιόζικη «παρέμβασή» τους!