ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΟΝ MISTER TSIPRA, ΕΔΩΣΕ ΚΙ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ Η ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ!

Γράφει ο Αντίοχος

Σε μια πολύ περίεργη δήλωση προέβη ο υφυπουργός Εξωτερικών της φράου Μέρκελ, Μίχαελ Ροτ, απευθυνόμενος –μέσω του «Έθνους της Κυριακής»- στις… μελλοντικές κυβερνήσεις σε Ελλάδα και Σκόπια.

Ιδού: «Η Συμφωνία των Πρεσπών θέτει, επιτέλους τη βάση για την ειρήνη, τη σταθερότητα και την ευημερία και κατ’ επέκταση για τον αλληλοσεβασμό και τη φιλία. Δεν βλέπω κανένα λόγο ανακίνησης μιας διαφοράς που έχει επιλυθεί εκ μέρους μελλοντικών κυβερνήσεων σε Αθήνα και Σκόπια. Κάτι τέτοιο θα έπληττε σοβαρά τη σχέση με τους Ευρωπαίους εταίρους με τις αντίστοιχες συνέπειες για την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη».

Τι κρύβεται άραγε πίσω απ’ αυτή τη δήλωση; Είναι προφανές, ότι η δήλωση αυτή είναι μια μεγάλη… χάρη που έκανε η φράου Μέρκελ στον Κούλη Νουδούλη, για να μην… ζηλεύει – αφού έχει κάνει ήδη τόσα πολλές στον mister Tsipra. Βλέπετε, ο Κούλης είναι πολύ στριμωγμένος, καθώς αποφεύγει επιμελώς να δηλώσει πως –αν και όταν γίνει πρωθυπουργός- θα ακυρώσει την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. Τώρα, λοιπόν, θα κάνει σημαία του τη δήλωση του Γερμαναρά, ισχυριζόμενος πως… θέλει αλλά δεν μπορεί να ακυρώσει την προδοσία, λόγω των… δυσμενών συνεπειών που θα υπάρξουν!

Πρόφαση εν αμαρτίαις! Στην πραγματικότητα, και ο Κούλης –όπως και οι «λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις» του «συνταγματικού τόξου»- είναι στο κόλπο της μεγάλης προδοσίας και μόνον η Χρυσή Αυγή έχει δεσμευθεί ενώπιον του ελληνικού λαού και όλων των διεθνών οργανισμών, πως θα κουρελιάσει την προδοτική Συμφωνία!