ΚΟΥΛΗΣ (ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ) ΕΚΛΙΠΑΡΕΙ ΚΟΥΛΗ (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ), ΜΕΣΩ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: ΕΙΜΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ, ΠΑΡΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΝΟΥΔΟΥΛΑ!

Ένα πολύ περίεργο άρθρο δημοσιεύθηκε στο πασίγνωστο και ξεφωνημένο διαδικτυακό παπαγαλάκι του ΣΥΡΙΖΑ, periodista.gr, σύμφωνα με το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη προσπάθεια για επιστροφή του Κούλη Βελόπουλου στην Νουδούλα του Κούλη Μητσοτάκη.

Ιδού:

«Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης δέχεται εισηγήσεις ώστε να κάνει πρόταση στον Κυριάκο Βελόπουλο για συνεργασία, ακόμη και για ένταξη στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. «Τουλάχιστον θα περιορίσουμε τη ζημιά», λένε στη ΝΔ και δεν έχουν άδικο. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξης του Κυριάκου Βελόπουλου στη ΝΔ λέγεται ότι εργάζονται στο παρασκήνιο οι παλαιοί του συναγωνιστές στον ΛΑΟΣ, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης… Μένει να δούμε αν ο Κυριάκος Βελόπουλος θα αποδεχτεί μία πρόταση για συνεργασία σε οποιοδήποτε επίπεδο»

Βέβαια, το παραπάνω δημοσίευμα θα μπορούσε να θεωρηθεί παραπλανητικό, αλλά…

Αντί ο… ρέκτης Βελόπουλος να καταγγείλει το άρθρο και να διαψεύσει κάθε πιθανότητα επιστροφής του στην Νουδούλα (από την οποία έφυγε άπραγος το 2015…), αναδημοσίευσε στο επίσημο σάιτ του το άρθρο του συριζοπαπαγάλου, με τον πανηγυρικό τίτλο «Είδηση-ΒΟΜΒΑ για Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ! Η Ν.Δ τον θέλει στα ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ της…».

Είναι προφανές, λοιπόν, ότι ο Κούλης Βελόπουλος, ευρισκόμενος σε κατάσταση απελπισίας, λόγω της εγκατάλειψής του κι από τους λίγους που του είχαν μείνει πιστοί, μετά από την πρόσφατη αθώωση που προσέφερε στους προδότες της Μακεδονίας μας («… όπως δεν είναι προδότες κι αυτοί που ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών»), χτυπάει την πόρτα του Κούλη Μητσοτάκη, μέσω του φίλου του, παπαγάλου του ΣΥΡΙΖΑ!

Θ’ ανοίξει η πόρτα του μεγάλου μαντριού, για το… απολωλώς πρόβατο της ελαφροδεξιάς παράγκας; Ο καιρός θα δείξει!