ΣΥΝΕΧΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

Άρθρο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Αποτελεί κοινή διαπίστωση πλέον, πως ο κατήφορος που έχει πάρει η πολιτική ζωή της Πατρίδας μας μοιάζει να μην έχει τέλος. Σε μια χώρα που αντιμετωπίζει κρίσιμα, για την ύπαρξη και το μέλλον της, προβλήματα, η κλίκα των ΜΜΕ επιδίδεται σε μια φτηνή προπαγάνδα τόσο υπέρ του κυβερνητικού μορφώματος, όσο και της υποψήφιας κυβέρνησης των πατριδομασκαράδων.

Μέσα λοιπόν σε αυτόν τον οχετό παραπληροφόρησης, οι Έλληνες βομβαρδίζονται από ανούσιες παραστάσεις ενός πολιτικού τσίρκου με πρωταγωνιστές κάθε είδους πολιτικά ρετάλια και πατσαβούρες που έτυχε με κάποιες ψήφους ανεγκέφαλων ψηφοφόρων να εκλεγούν βουλευτές. Ο κήπος των επίγειων απολαύσεων λοιπόν περιλαμβάνει τέως κυβερνητικούς εταίρους που ασκούν δήθεν πατριωτική αντιπολίτευση μέσω κοινωνικών δικτύων, πολιτικούς μαϊντανούς της υπερπατριωτικής δεξιάς να πωλούν μαντζούνια και αλοιφές σε λοβοτομημένους πιθανούς ψηφοφόρους, πολιτικές καρικατούρες ευρισκόμενες στα όρια υστερικής ψυχοπάθειας παρουσιάζουν μέσα από δραματικούς μονόλογους την κάθε αδιάφορη λεπτομέρεια της προσωπικής τους ζωής για να αποσπάσουν μια θλιβερή συμπάθεια και την δημοσιότητα των 15’.

Ο μακρύς κατάλογος των ανόητων που παρελαύνουν από τις οθόνες θα μπορούσε να είναι μια διασκεδαστική παράσταση ενός θεάτρου τεράτων , δυστυχώς όμως είναι οι πολιτικοί ταγοί της φρικτής προδοσίας της Μακεδονίας ΜΑΣ, αλλά και των ονείρων της νεολαίας για ένα καλύτερο αύριο. Την ίδια στιγμή παίζεται μια ακόμα παράσταση, πολύ μεγαλύτερου ενδιαφέροντος, η οποία αφορά την πρόσφατη επίσκεψη του εντολοδόχου στον σουλτάνο, μια παράσταση, στο σενάριο της οποίας η χώρα μας, ελέω ενός πολιτικού νεοραγιαδισμού, θα οδηγηθεί σε φρικτές περιπέτειες.

Απέναντι σε όλους αυτούς υπάρχει και αγωνίζεται η αυθεντική και μοναδική Εθνική Αντιπολίτευση, ο Λαϊκός Σύνδεσμος που λίγες μέρες πριν συντάραξε τις καρδίες των Συναγωνιστών και υποστηριχτών με την εκδήλωση τιμής και μνήμης των νεκρών Ηρώων των Ιμίων. Ταυτόχρονα το πολιτικό σύστημα δείχνει ανήμπορο να κατανοήσει την ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση των θέσεων μας στην Ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα στην Ελληνική νεολαία. Τα συνθήματα μας σαρώνουν τους νέους όλων των τάξεων, σε όλη τη χώρα, γιατί η νεολαία γνωρίζει πως η αληθινή επανάσταση των ψυχών και η νιότη του κόσμου είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός και όχι τα παρωχημένα, μίζερα και διχαστικά συνθήματα μιας μουχλιασμένης αριστερής και κρατικοδίαιτης μειοψηφίας.

Ο κατήφορος, στον οποίο έχουν καταδικάσει της Ελλάδα όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι «δημοκράτες», μπορεί να σταματήσει όταν τη διακυβέρνηση και την εξουσία σε αυτό τον τόπο την αναλάβει μια Εθνική Ηγεσία. Η εξουσία που

θα ασκεί στο όνομα του Ελληνικού Λαού, θα οδηγήσει στην κατάρρευση ενός σάπιου συστήματος και η ύβρις που διαπράττεται δεκαετίες τώρα θα δώσει τη θέση της στη Νέμεση, όχι με μια εκδικητική διάθεση, αλλά με διάθεση δικαιοσύνης ώστε ο καθένας να λάβει τα «πρέποντα» για τον κόπο του και την τιμωρία που του αναλογεί. Αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη η ενίσχυση του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και η μελλοντική γιγάντωση του, καθώς τα χρονικά όρια στενεύουν επικίνδυνα, αν θέλουμε οι Έλληνες να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Μέσα σε αυτή τη θύελλα, όπως πολύ εύστοχα ανέφερε ο Αρχηγός μας, ένα ναυάγιο είναι η Ελλάδα και χρέος μας είναι να την σώσουμε με έναν συνεχή και πειθαρχημένο αγώνα εναντίον όλων.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ