ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

Με το ετήσιο βραβείο «Ewald von Kleist» (με το οποίο έχουν τιμηθεί «προσωπικότητες όπως ο χασάπης της Κύπρου Χένρι Κίσσινγκερ και άλλοι του ιδίου φυράματος…), τιμήθηκε χθες το βράδυ ο προδότης Τσίπρας και ο Ζάεφ, «ως αναγνώριση της προσφοράς τους υπέρ της συνεννόησης και επίλυσης των διαφορών των Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας».
Το βραβείο απένειμε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Μάρκους Σέντερ, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στους δύο, τονίζοντας πως «επέδειξαν θάρρος για να λύσουν με καλό τρόπο και στην Ελλάδα και στη Βόρεια Μακεδονία ένα σημαντικό πρόβλημα και σας συγχαίρω γι αυτή την επιτυχία». Είχαν προηγηθεί τα συγχαρητήρια της φράου Μέρκελ, με το ίδιο περίπου περιεχόμενο, περί «θάρρους» κ.λπ.

Περιχαρής ο αρχιπροδότης Τσίπρας, δήλωσε πως «ποτέ δεν πίστευα και ιδίως στις δύσκολες εποχές του 2015 ότι 4 χρόνια μετά θα βρισκόμουν εδώ και θα παραλάμβανα αυτό το Βραβείο από τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας. Ποτέ μην λες ποτέ».

Και τώρα, ο λεγάμενος δεν περιμένει πως θα’ ρθει ποτέ η ώρα της τιμωρίας για την προδοσία του. Αλλά, «ποτέ μην λες ποτέ», αρχιπροδότη!

(ΥΓ): Ιδού και το «βραβείο» του ελληνικού λαού!