ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάος και αναρχία επικρατούν στην Αλβανία, θυμίζοντας εντόνως την εξέγερση των «Πυραμίδων» το 1997!

Όπως φαίνεται, διαδηλωτές κατά της κυβέρνησης Ράμα έχουν σπάσει τον αστυνομικό κλοιό έξω από το πρωθυπουργικό μέγαρο κι έχουν εισβάλλει στον προαύλιο χώρο. Αντικρουόμενες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι εξ’ αυτών κατόρθωσαν να εισέλθουν και στο εσωτερικό του μεγάρου, ενώ είναι άγνωστο αν βρισκόταν εντός αυτού ο Ράμα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αλβανικών ΜΜΕ, υπάρχουν πολλοί τραυματίες.

Τις διαδηλώσεις, με το σύνθημα «Ράμα φύγε», οργανώνει το Δημοκρατικό Κόμμα της αντιπολίτευσης και ο πρώην πρωθυπουργός Μπερίσα ζήτησε την σύλληψη του Ράμα.

Ο δε επικεφαλής του κόμματος, Λουλζίμ Μπάσα, κάλεσε με πύρινες δηλώσεις του σε ανατροπή της κυβέρνησης: «Η 16η Φεβρουαρίου θα είναι η τελευταία ημέρα της εξουσίας του Ράμα. Αυτό το καθεστώς πρέπει να ανατραπεί πάση θυσία».

Υπ’ αυτές τις συνθήκες και υπό τον φόβο επέκτασης των συγκρούσεων και της επικράτησης εμφυλιοπολεμικών καταστάσεων στην χώρα, η Ελλάδα έχει υποχρέωση να προφυλάξει την ελληνική εθνική μειονότητα της βορείου Ηπείρου, ακόμα και με την αποστολή στρατευμάτων! Αυτό θα έπραττε ένα Εθνικό Κράτος, αλλά μην περιμένετε να το κάνουν οι προδότες που κυβερνούν!