Ο ΤΡΑΜΠ ΚΗΡΥΞΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ «ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ!

Γράφει ο Γιάννης Αγγέλου

Μιλώντας στο κήπο του Λευκού Οίκου ανακοίνωσε πως «Θα αντιμετωπίσουμε την κρίση της εθνικής ασφάλειας στα σύνορά μας. Και θα το κάνουμε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Πρέπει να το κάνουμε.» Τις ανακοινώσεις τις έκανε παρουσία μελών οργανώσεων οι οποίοι θρηνούν το χαμό συγγενών και φίλων από λαθρομετανάστες και τη βία που φέρνουν τα Μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών στις ΗΠΑ. Κατά την προσφιλή τακτική του, σνομπάροντας τα ΜΜΕ, δεν υπέγραψε το διάταγμα μπροστά στις κάμερες αλλά ανέβασε τη φωτογραφία απ’ ευθείας στο Twitter.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι θα έπρεπε να είχε κινηθεί νωρίτερα κατά τη διάρκεια της προεδρίας του για να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση του τείχους, κατηγορώντας σαφέστατα το Κογκρέσο (το οποίο ελέγχονταν από τους Ρεπουμπλικάνους μέχρι τον Δεκέμβριο) αφήνοντας υπονοούμενα για «κάποιους ανθρώπους που θα έπρεπε να έχουν λάβει θέση», δηλ. τους επικεφαλής του κόμματος του στο Κογκρέσο…

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης επιτρέπει στον πρόεδρο (τον «Αμερικανό Φύρερ»*) να μεταφέρει υπάρχοντα κονδύλια (5,6 δις δολαρίων), για την κατασκευή τείχους στα σύνορα, από εργολάβους ή από τον στρατό. Δεν είναι κάτι νέο ή ακραίο στα Αμερικανικά πολιτικά πράγματα, αυτό είναι το πρώτο διάταγμα κήρυξης εκτάκτου ανάγκης που υπογράφει ο Τραμπ, αντίστοιχα ο Ομπάμα υπέγραψε 12 τέτοια διατάγματα, ο Μπους 13, ο Κλίντον 17 και ου το καθ’ εξής μέχρι τον πρώτο «εφευρέτη» των «προεδρικών διαταγμάτων», των Αβραάμ Λίνκολν που με ένα τέτοιο διάταγμα ξεκίνησε και τον Αμερικανικό Εμφύλιο!

Είναι δεδομένο ότι το βαθύ κράτος θα αντιδράσει μανιασμένα σέρνοντας το θέμα στα ελεγχόμενα δικαστήρια του, Συνταγματικό και Πολιτειακά, για «κατάχρηση εξουσίας» και προσπαθώντας να κωλυσιεργήσει με κάθε δυνατό τρόπο ώστε να μην γίνει ποτέ αυτό το τείχος, είναι αγώνας ζωής ή θανάτου για το βαθύ κράτος.

Αν γίνει το τείχος είναι σίγουρο πως θα ρίξει κατακόρυφα την εγκληματικότητα, την εισαγωγή σκληρών ναρκωτικών από το Μεξικό, το λαθρεμπόριο και τη λαθρομετανάστευση, αποδεικνύοντας πως το Δημοκρατικό ΚΑΙ το Ρεπουμπλικανικό κόμμα (και τα ΜΜΕ) για τόσες δεκαετίες εξέθεταν τον λαό τους σε κίνδυνο για ιδεολογικούς και προσωπικούς σκοπούς!

Αν δεν γίνει το τείχος λόγο κατάπτυστων δικαστικών αποφάσεων, οι οποίες θα έρχονται σε πλήρη αντίθεση με την εκπεφρασμένη θέληση του λαού ο οποίος εξέλεξε για πρόεδρο τον Τραμπ με την υπόσχεση του να χτίσει ένα τείχος στα σύνορα με το Μεξικό! Αν τον σταματήσουν τα δικαστήρια θα έχει αποδειχθεί και στους πλέον ανόητους Αμερικανούς πως η χώρα τους δεν ελέγχεται από το λαό αλλά από πολιτικο-οικονομικά λόμπι Σιωνιστικών συμφερόντων τα οποία αγνοούν την ασφάλεια και τη αξιοπρέπεια τους έχοντας μια εχθρική ατζέντα προς τους Αμερικανούς.

Ας φαγωθούν λοιπόν ο Τραμπ, οι Δημοκρατικοί, οι Ρεπουμπλικανοί και το κακό συναπάντημα, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αυτής τις καθεστωτικής πολιτικής διαμάχης αυτοί που βγαίνουν κερδισμένοι και αυξάνονται είναι οι Αμερικανοί εθνικιστές και οι παραδοσιοκράτες οπαδοί του απομονωτισμού, οι οποίοι είναι ήδη θυμωμένοι και αισθάνονται προδομένοι από τους «Ομοσπονδιακούς» (Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση, Κογκρέσο, Γερουσία, τη δικαιοσύνη κτλ) η οποίοι (αποδεδειγμένα) αγνοούν τις προθέσεις και επιθυμίες του Αμερικανικού λαού στο 86% των νόμων που περνάνε στα δύο νομοθετικά σώματα!

Όπως είχε πει και ο Λένιν «Όσο χειρότερα πάνε τα πράγματα, τόσο το καλύτερο για εμάς!» 

*Στη Δίκη της Νυρεμβέργης σε μια ερώτηση του εισαγγελέα Τζάκσον προς τον Χέρμαν Γκέριγκ γιατί οι Ναζί μετά τον θάνατο του προέδρου Χίντεμπουργκ  συγχώνευσαν το θεσμό και τις εξουσίες του Καγκελαρίου (πρωθυπουργού) και του Προέδρου της Δημοκρατίας, τους οποίους ανέλαβε ως «Φύρερ του Γερμανικού Ράιχ» ο Αδόλφος Χίτλερ, ο Γκέριγκ απάντησε με εκνευριστική ειλικρίνεια πως το εμπνεύστηκαν από το θεσμό και τις εξουσίες του Αμερικανού προέδρου….