ΤΑ  ΠΟΥΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!

Σε νέο αισχρό ξεπούλημα των αγώνων των αγροτών, προχώρησαν τα πουλητάρια του ΚΚΕ!

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανακοίνωση της διαβόητης «Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων» (η οποία ελέγχεται από τους διαδόχους του ΙΟΥΔΑ Μπούτα…), στη συνάντηση της Πέμπτης με τους συντρόφους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ δεν ικανοποιήθηκε κανένα από τα αιτήματα των αγροτών και μάλιστα, όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους: «δεν έχουν ξαναβρεθεί μπροστά σε τόσο προκλητική, ειρωνική, κυνική, αλλά και εκδικητική στάση από κυβερνητικά στελέχη σε αντίστοιχες συναντήσεις κατά το παρελθόν», αλλά παρ’ όλα αυτά, οι αγροτοπατέρες του ΚΚΕ αποφάσισαν την επιστροφή των αγροτών στα… χωράφια τους.

Η δε υποτιθέμενη «συνέχιση του αγώνα» θα γίνει με… άλλους τρόπους, όπως π.χ. με συλλαλητήριο την… 1η Μαρτίου έξω από τα δικαστήρια της Λάρισας, για συμπαράσταση στους αγρότες που κατηγορούνται ότι παρακίνησαν τους αγρότες να στήσουν μπλόκο στην Νίκαια και στις… 17 Μαρτίου στην επετειακή εκδήλωση στο Κιλελέρ.

Δηλαδή, «ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι», όπως λέει η παροιμία. Σίγουρα δε, θα… τρομάξει η κυβέρνηση!

(ΥΓ): Αγρότες, μακριά κι αλάργα απ’ αυτούς τους ΙΟΥΔΕΣ, που είναι βαλτοί για ξεπουλήματα των αγώνων σας, σε τιμή ευκαιρίας!