ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΚΗ, ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ!

Οριστικό τέλος στη πτώση των κυβερνήσεων λόγω αδυναμίας εκλογής προέδρου της δημοκρατίας, μπήκε εχθές στη βουλή, μετά την υπερψήφιση του άρθρου 32 παρ. 4 και 5, που αποσυνδέει την εκλογή προέδρου από τη διάλυση της Βουλής, από 221 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και της Νουδούλας.

Επρόκειτο βεβαίως για ένα μάλλον απρόσμενο δώρο του ΣΥΡΙΖΑ προς την Νουδούλα (πιθανότατα σε αντιστάθμισμα της νερόβραστης αντιπολίτευσής της στην προδοσία της Μακεδονίας μας…), αλλά και το άδοξο τέλος της προεδρίας του Πάκη Παυλόπουλου! Ο οποίος, είχε κάποιες ελπίδες υπό το προηγούμενο καθεστώς εκλογής προέδρου, αν η Νουδούλα και το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ δεν είχαν συνολικά 180 βουλευτές και πίεζε εκβιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ για το χατίρι του. Τώρα, οι ελπίδες τελείωσαν και πρέπει σιγά-σιγά ν’ αρχίσει να μαζεύει τα μπογαλάκια του!

Τζάμπα πήγαν οι «κόποι» του, με την επικύρωση δια της υπογραφής του, του 3ου Μνημονίου, όλων των εφαρμοστικών του νόμων, αλλά και της προδοσίας της Μακεδονίας μας! Τζάμπα πήγαν και οι διαπρύσιοι λόγοι του, για την ανάγκη «αντιμετώπισης των μορφωμάτων του ρατσισμού και του ναζισμού» και δε συμμαζεύεται…

Ο καθένας παίρνει στο τέλος αυτό που του αξίζει!