ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ: ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ!

Για την δεύτερη κατά σειράν μεγάλη προδοσία της, ετοιμάζεται η κυβέρνηση των κομμουνιστών και των συνοδοιπόρων (φανερών και κρυφών…), προφανώς με την ενθάρρυνση των υπερατλαντικών αφεντικών της, που έχουν βάλει σκοπό να διαλύσουν την Ελλάδα!

Η οποία νέα προδοσία, αυτή τη φορά θα έχει να κάνει με την Βόρειο Ήπειρο και τα σύνορα με την Αλβανία, για τα οποία γίνεται «συζήτηση»!

Η αποκάλυψη έγινε από τον πρωθυπουργό του κράτους των κατσαπλιάδων, Έντι Ράμα, από την αλβανική τηλεόραση, ενώ το «μενού» των δηλώσεων είχε και Κοσσυφοπέδιο: «Για μένα το Κοσσυφοπέδιο είναι μέρος της ΑλβανίαςΤα υπόλοιπα είναι θέματα του Ραμούς (Σ.Σ. εννοεί του πρωθυπουργού του Κοσσυφοπεδίου Ραμούς Χαραντινάι). Τι συζητάμε σήμερα με την Ελλάδα; Τα σύνορα. Τι συζήτησε το Κοσσυφοπέδιο με το Μαυροβούνιο και όλα έγιναν; Τα σύνορα. Γιατί να μην συζητήσουμε τα σύνορα μεταξύ Κοσσυφοπεδίου και Σερβίας; Θα τα συζητήσουμε, γιατί είναι μια διαδικασία οριοθέτησης. Για αυτό το λόγο, εμείς ως έθνος πρέπει να ανδρωθούμε και να μην συμπεριφερόμαστε όπως τα παιδιά της γειτονιάς. Θα μας κυνηγήσουν με τις πέτρες. Οι πολιτικοί σκέφτονται τις επικείμενες εκλογές, οι δημόσιοι άνδρες σκέφτονται για την επόμενη γενιά.

Η ένωση μεταξύ Αλβανίας και Κοσσυφοπεδίου δεν είναι σχέδιο Β, αλλά το Σχέδιο Α και δεν φαντάζομαι την ένωση στον 21ο αιώνα ως φοκλοριστική πράξη».

Η Πατρίδα κινδυνεύει και μόνο οι Έλληνες εθνικιστές μπορούν να την σώσουν! Όλοι σε διαρκή επαγρύπνηση, για να ματαιώσουμε τα σχέδια των προδοτών!