Ο «ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ» ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΙΣ

Μεγάλη αύξηση σημείωσαν οι «αντισημιτικές» ενέργειες κάθε είδους στην Γερμανία το 2018, καθώς καταγράφηκαν 1.646 ενέργειες, αυξημένες κατά 9,4% σε σχέση με το 2017, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, ύστερα από αίτημα του κόμματος των ορφανών της Στάζι (Die Linke).

Οι αντισημιτικές βιαιότητες αυξήθηκαν από 37 σε 62 πέρυσι και είχαν αποτέλεσμα τον τραυματισμό 43 ανθρώπων, σύμφωνα μ’ αυτά τα πρώτα στοιχεία, καθώς οι οριστικές στατιστικές δημοσιεύονται τον Μάιο.

Βέβαια, ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης ανέφερε πως αντιμετωπίζει δύο μορφές αντισημιτισμού, αυτόν που συνδέεται με την «άκρα δεξιά», αλλά και αυτόν που αποδίδεται στη συρροή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών από τον αραβομουσουλμανικό κόσμο, αλλά ο πρόεδρος του ΚΙΣ Γερμανίας έκανε πως δεν κατάλαβε και ζήτησε «αυστηρή αντισημιτική δέσμευση από την αστυνομία, την δικαιοσύνη και το κράτος»…

Λοιπόν, τα πράγματα είναι πολύ απλά! Εάν τα διάφορα ΚΙΣ (Κεντρικά Ισραηλιτικά Συμβούλια) στην Ευρώπη θέλουν να λύσουν πραγματικά το πρόβλημα των «αντισημιτικών» επιθέσεων, δεν έχουν παρά να πιέσουν τις κυβερνήσεις να διώξουν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες. Δεν μπορεί να έχουν «και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο»!

(ΥΓ): Βάζουμε τη λέξη «αντισημιτισμός» σε εισαγωγικά, γιατί είναι παραπλανητικός! Σημίτες είναι οι Εβραίοι, αλλά σημίτες είναι και οι Άραβες, που ως επί το πλείστον ευθύνονται για τις επιθέσεις…