Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΜΑΝΑΣ 13 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ΓΙΑ «ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ» ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ!

Σε κάθειρξη 8 ετών, καταδικάστηκε μία μητέρα 13 παιδιών (εκ των οποίων τα 5 είναι ανήλικα…), η οποία ήθελε να εργασθεί ως καθαρίστρια σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, επειδή πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού, «διορθώνοντας» τον χρόνο αποφοίτησής της, από το 1981 στο 1980,  καθώς ισχυρίστηκε ότι το τελείωσε το 1980 και όχι το 1981, όπως ήταν η αλήθεια. 
Η μητέρα των 13 Ελληνόπουλων καταδικάστηκε ερήμην από το δικαστήριο, καθώς πάσχει από την καρδιά της και έχει τοποθετήσει απινιδωτή. Αν και προσκόμισε ιατρική γνωμάτευση, το αίτημά της για αναβολή απορρίφθηκε και ο δικηγόρος της κατέθεσε έφεση στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ιωαννίνων.

Δεν πρόκειται βεβαίως να σταθούμε στην καταδίκη από το δικαστήριο, αλλά στο γεγονός ότι μια σύγχρονη ηρωίδα, που προσέφερε στην Πατρίδα 13 νέα Ελληνόπουλα -και μάλιστα σε καιρούς που ο Ελληνισμός αργοσβήνει από την υπογεννητικότητα- είχε ανάγκη να εργάζεται οπουδήποτε!

Αντί αυτό το άθλιο ψευδοκράτος του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου να της έχει απονείμει εκατό βραβεία, να την προβάλλει παντού ως παράδειγμα προς μίμηση και βέβαια, να της έχει εξασφαλίσει μια γερή ισόβια σύνταξη για να μπορεί να μεγαλώσει με αξιοπρέπεια τα παιδιά της, χωρίς να αναγκάζεται να εργάζεται από δω κι από κει, αλλά και να έχει εξασφαλίσει το μέλλον των παιδιών της στο ελληνικό δημόσιο!

Όπως θα πράξει το Εθνικό Κράτος του αύριο, μ’ αυτήν και με όλες τις πολύτεκνες μητέρες που προσφέρουν στην Πατρίδα ότι πιο ανεκτίμητο υπάρχει!