ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΤΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟ ΣΥΡΙΖΟΜΟΡΦΩΜΑ ΤΟΥ! ΤΟ «ΣΚΩΠΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ» ΕΓΙΝΕ… «ΚΑΚΗ ΑΤΑΚΑ» ΚΑΙ «ΛΕΚΤΙΚΗ ΑΣΤΟΧΙΑ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα αποκαλυπτήρια του Βελόπουλου, που δήλωσε στο συριζοκάναλο που έχει πιάσει στασίδι, πως «όσοι ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι προδότες», έχουν προκαλέσει κατακραυγή και οδηγούν στη διάλυση του μορφώματος που στήθηκε για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των κομμουνιστοσυμμοριτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντιλαμβανόμενος δε ο Βελόπουλος την επικείμενη καταστροφή και προκειμένου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, έκανε (πάντα από το συριζοκάναλο!) μανιασμένη επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής και των… «περιθωριακών sites», που δήθεν τον πολεμούν… βρώμικα.

Μάλιστα, επειδή δεν έπιασε το φτηνό κόλπο με το δήθεν… «σκωπτικό σχόλιο» αθώωσης των προδοτών του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε, κι όλοι εμείς δεν το… καταλάβαμε γιατί «δεν ξέρουμε ελληνικά», έγινε τώρα… «κακή ατάκα», «λεκτική αστοχία», «ατυχής, άστοχη και λαθεμένη ατάκα».

Σε κάθε περίπτωση, στην εποχή μας, εκτός από τα γραπτά μένουν πλέον και τα λόγια! Εδώ ατύχησες, Κυριάκο Βελόπουλε, που πας να βγεις κι από πάνω!