ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ «ΝΑΟΥ» ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ! ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙΟΥΣ, ΤΟ 1934!

Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, τα «Τάγματα Εφόδου» της κουκουεδίας (ΚΝΑΤ-ΠΑΜΕ), φύλαξαν αποτελεσματικά από την οργή του «εχθρού- λαού», ως… «Κοζάκοι», τα «χειμερινά ανάκτορα» του σάπιου καθεστώτος την ημέρα της ψήφισης του πρώτου Μνημονίου, συμβάλλοντας καθοριστικά στην είσοδο των Μνημονίων της δυστυχίας στη ζωή μας. Κι αναγκάζοντας ακόμα και τον ξακουστό Μπουμπούκο, να παραδεχθεί πως «ευτυχώς που υπήρχε και το ΠΑΜΕ εκεί έξω»!

Ωστόσο, το… τιμημένο κουκουέ δεν πρωτοτύπησε στην υπεράσπιση του «ναού» του αστικού καθεστώτος και στην σωτηρία του συστήματος! Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και εις Παρισίους, πριν από 85 χρόνια, τον Φεβρουάριο του 1934!

Αυτό καυχάται σε ιστορικό του αφιέρωμα υπό τον τίτλο «ο γαλλικός λαός τσακίζει το φασιστικό κίνημα», η κουκουέδικη διαδικτυακή χαβούζα atexnos.gr!

Ιδού και οι λεπτομέρειες:

«Στο δεύτερο μισό της δεκαετίας 1930-1940 την κεντρική θέση στην πολιτική ζωή της Γαλλίας την κατείχε ο αγώνας εναντίον του φασισμού… Στις 6 Φλεβάρη του 1934 πάνω από 20 χιλιάδες ένοπλοι φασίστες προσπάθησαν να διεισδύσουν στη Βουλή και σε άλλα κυβερνητικά κτίρια στο Παρίσι. Αλλά οι λαϊκές μάζες, με την καθοδήγηση του Κομμουνιστικού Κόμματος, έφραξαν το δρόμο στους φασίστες: 25 χιλιάδες εργαζόμενοι ξεχύθηκαν αμέσως στους δρόμους της πρωτεύουσας για να υπερασπιστούν τη δημοκρατία. Κάτω από την πίεση των μαζών η κυβέρνηση Νταλαντιέ έδωσε διαταγή στην αστυνομία να δράσει. Οι άντρες της garde municipal (παλιά ονομασία της δημοκρατικής φρουράς του Παρισιού) και η αστυνομία, με στήριγμα τη βοήθεια των εργαζομένων, διαλύσανε τους φασίστες και εκμηδένισαν τη στάση…».

Και προφανώς, η υπεράσπιση του αστικού καθεστώτος από τα «ΚΝΑΤ» και το «ΠΑΜΕ» του Κ.Κ. Γαλλίας, είχε γίνει τότε με εντολή του «πατερούλη» Στάλιν. Άρα, και το ΚΚΕ κατά την υπεράσπιση του ντόπιου αστικού καθεστώτος, έπραξε ορθά, από σταλινικής απόψεως!

Εύγε κουκούδια! Οι αστοί σας ευγνωμονούν!