ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΑ… ΕΞΩΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΙΚ; ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ;

Μπορεί να φαίνεται πως ο Πανοκαμμένος έχει… τσακωθεί τελευταία μ’ όλο τον κόσμο (με τον Τσίπρα και τους λοιπούς συριζαίους, με την Κουντουρά, τον Παπαχριστόπουλο, τον έτερο Καμμένο, τον Κόκκαλη, κ.λπ.), αλλά ο μόνος πραγματικός καυγάς είναι με τον Κουίκ.

Τον οποίο, έκραξε κατόπιν εντολής του ο… ιπποκόμος του, Δημητράκης Καμμένος, του’ βγαλε κι ένα βίντεο προ… 50ετίας, με δηλώσεις που είχε πάρει (ο Τέρενς) ως νεαρός τότε ρεπόρτερ της ΕΡΤ, από τους Παττακό, Λαδά και Ασλανίδη και… τέρμα.

Κι όμως, αλλού είναι το «ζουμί». Στα… εξωτικά ταξίδια σ’ ολόκληρο τον κόσμο (με ιδιαίτερη προτίμηση την μαύρη ήπειρο…) που έκανε το τελευταίο διάστημα ο Κουίκ, ως αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών. Εδώ μιλάμε για τρελά ποσά που δαπανήθηκαν, εις υγείαν των αιώνιων «κορόιδων», των Ελλήνων φορολογουμένων!

Γιατί άραγε δεν «ακουμπάει» το «καυτό» αυτό θέμα ο Πανοκαμμένος; Μήπως γιατί και ο Κουίκ έχει στοιχεία που τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα κι έχει πάρει ο Πανοκαμμένος το «μήνυμα» ότι δε θα διστάσει να τα δημοσιοποιήσει, αν προκληθεί;

(ΥΓ): Παροιμία βγαλμένη απ’ τη ζωή: «μεταξύ κατεργαραίων ειλικρίνεια»!