ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ! ΒΑΦΤΙΖΕΙ… «ΣΚΩΠΤΙΚΟ» ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: «ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ»

Σε κατάσταση πανικού και απελπισίας βρίσκεται το τσιράκι του ΣΥΡΙΖΑ Βελόπουλος, που πιάστηκε στα πράσα, δηλώνοντας στο συριζοκάναλο που τον προωθεί μανιωδώς, πως «αυτοί που ψήφισαν την Συμφωνία των Πρεσπών ΔΕΝ είναι προδότες».

Αλλά αντί να κάνει μόκο και να βρει καμμιά τρύπα να κρυφτεί, επιχειρεί να βγει κι από πάνω, όπως άλλωστε κάνουν όλα τα θρασίμια! Έτσι, σε μια καταγέλαστη «απάντηση» μέσω Twitter, μιλάει για… «βρωμοσάιτ» της Χρυσής Αυγής και της ΝΔ που τον… πολεμούν και χαρακτηρίζει… «σκωπτικό» το σχόλιο της αθώωσης των προδοτών της Μακεδονίας μας από την φοβερή κατηγορία της εσχάτης προδοσίας! Μάλιστα, το θρασύμι του ΣΥΡΙΖΑ και των εξωνημένων ολιγαρχών του, που επιχειρούν να τον βάλουν με το ζόρι στη βουλή για να υπηρετήσει τα συμφέροντά τους, συστήνει στους υπευθύνους των… «βρωμοσάιτ» να… «μάθουν καλά την ελληνική γλώσσα», γιατί δήθεν δεν… κατανόησαν τι ήθελε να πει.

Ξαναδείτε –και διαδώστε παντού!- το βιντεοσκοπημένο ξεβράκωμα του πολιτικού αυτού απατεωνίσκου!