ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΡΑΣ! 1.000 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ  ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ!

Γράφει ο Γιάννης Αγγέλου

Ενθουσιασμός επικρατεί από άκρου εις άκρον στο Αμερικανικό διαδίκτυο για τις μαζικές απολύσεις εκατοντάδων εγκάθετων δημοσιογραφίσκων (ή αλλιώς μισθοφόρων της παραπληροφόρησης) των προκατειλημμένων BuzzFeed και Huffington Post του Αμερικανικού βαθέως παρακράτους των Δημοκρατικών. Παρά την μανιασμένη αντίδραση Twitter και Facebook να διαγράψουν άμεσα εκατοντάδες λογαριασμούς απλών χρηστών που ειρωνεύονταν τους απολυμένους (παρά τρίχα τη γλίτωσε και ο Τραμπ γιατί είναι ακόμα πρόεδρος)!

Παρά των πακτωλό εκατοντάδων εκατομμυρίων και την απροκάλυπτη και δηλωμένη προώθηση τους από τα τηλεοπτικά ΜΜΕ και τα μεγαθήρια των εταιρειών κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, YouTube κτλ) η επιρροή τους βαίνει διαρκώς μειούμενη και η αξιοπιστία τους υπό του μηδενός. Οι μόνοι που ίσως αναρωτιούνται το γιατί είναι οι ίδιοι!

Κάποιοι άσπονδοι «φίλοι» των επαγγελματιών της «ενημέρωσης» (δηλαδή απλοί άνθρωποι όπως εγώ και εσείς), θυμήθηκαν παλαιότερες «προτροπές» των ίδιων δημοσιογράφων σε απολυμένους ανθρακωρύχους και έσπευσαν να προτείνουν στους νυν απολυμένους να μάθουν να… κωδικοποιούν, αναφερόμενοι σε γλώσσες προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών! Προκαλώντας έκρηξη οργής εκ μέρους της σέχτας των «ανενημέρωτων» γιατί το είδαν ως ένα κακόβουλο χλευασμό «τίμιων εργαζομένων που χάσανε το μεροκάματο τους»!

Βέβαια, όταν οι ίδιοι και οι ρυπαρο-φυλλάδες τους πρότειναν σε απολυμένους ανθρακωρύχους, «να μάθουν να κωδικοποιούν», ήταν… «ειλικρινείς προτροπές» και όχι «απροκάλυπτη χλεύη»…

Το διεστραμμένο σκεπτικό της αριστερής μπουρζουαζίας ήταν πως τα ανθρακωρυχεία μόλυναν το περιβάλλον, το οποίο υποτίθεται ότι σέβονται αυτοί με τα τεράστια αυτοκίνητα και τις σπιταρόνες… βέβαια κατά το ίδιο σκεπτικό τα BuzzFeed και HuffPost μολύνουν την ενημέρωση… επομένως… Τu Quoque!

Να ευχηθούμε και στην εγχώρια σέχτα να αρχίσουν άμεσα τα μαθήματα κωδικοποίησης και να ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες Megaλες επιτυχίες…

http://www.informationliberation.com/files/tucker-learn-to-code-meme.jpg