«ΜΑΘΗΜΑΤΑ» ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ!

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στους κομμουνιστές ινστρούχτορες που λυμαίνονται την εκπαίδευση, σ’ όλες της τις βαθμίδες και δηλητηριάζουν τα παιδιά του κοσμάκη με κομμουνιστικό δηλητήριο!

Ας δούμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα… «Ερευνητική εργασία» σε μαθητές, με θέμα τον «φασισμό», οργάνωσε κόκκινη «καθηγήτρια», σε σχολείο της Αττικής. Και για να μην αφήσει καμμία παρανόηση για το πώς ακριβώς θέλει να δει γραμμένη την «ερευνητική εργασία» που ανέθεσε στα παιδιά, την συνόδευσε με σκίτσο που απεικονίζει παρακρατικό τσόγλανο των Εξαρχείων, ή φυτό των ΚΝΑΤ, η συνιστωσάκια του ΣΥΡΙΖΑ,  ή τέλος πάντων κάτι παρόμοιο (άλλωστε, όλα τα παρακρατικά γουρούνια έχουνε την ίδια μούρη!), κραδαίνοντας ρόπαλο στα χέρια να «τσακίζει» έναν «φασίστα»!

Αυτά διδάσκονται τα παιδιά μας στα σχολεία!

(ΥΓ): Η υποχρέωση της μελλοντικής Εθνικής Κυβέρνησης, είναι να απολύσει, την πρώτη κιόλας μέρα (και χωρίς αποζημίωση, όπως έδιωχνε τους «παραπανίσιους» ο Ριζοσπάστης και ο 902…) όλους τους κομμουνιστές ινστρούχτορες, απ’ όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης! Είναι χρέος προς τα παιδιά μας!