ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΚΕΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ, ΑΠΟ ΤΟΝ… ΙΠΠΟΚΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ-ΠΑΝΟΥ

Επεισοδιακή ήταν η ορκωμοσία του Τέρενς Κουίκ ως βουλευτή, στη θέση του παραιτηθέντος Παπαχριστόπουλου, που έγινε απόψε στη βουλή.

Όλα άρχισαν όταν ο Κουίκ διέκρινε στα έδρανα  τον Καμμένο (όχι τον… καπετάν- Πάνο, αλλά τον συνονόματό του) και πήγε προς το μέρος του για να τον χαιρετήσει.

Τότε αυτός του φώναξε: «Μην με πλησιάζεις. Φύγε από κοντά μου. Ντροπή σου! Όφειλες να παραδώσεις την έδρα σου».

Ο Κουίκ άλλαξε πορεία, κι επέστρεψε στο κέντρο όπου θα γινόταν η ορκωμοσία, ενώ απευθυνόμενος στους φωτογράφους  είπε το εξής: «γι’ αυτό κάνει την φασαρία. Για τις φωτογραφίες».
Μόλις τελείωσε η διαδικασία της ορκωμοσίας, ο Καμμένος άρχισε πάλι να ωρύεται και ακολούθησε ο εξής… δημοκρατικός διάλογος:
Δ. Καμμένος: Είναι ντροπή σου. Έκλαιγες για την Μακεδονία και τώρα τα υπογράφεις όλα για την καρέκλα. Υπογράφεις ακόμα και τα πληρεξούσια (Σ.Σ. εννοώντας την επιστολή που δηλώνει ότι θα ψηφίζει όλα τα κυβερνητικά νομοσχέδια)…

Τ. Κουίκ: ευχαριστώ για την διαφήμιση
Δ. Καμμένος: είσαι τομάρι
Τ. Κουίκ: ούτε εσύ παρέδωσες την έδρα
Δ. Καμμένος: εμένα με διέγραψαν…
Σύμφωνα δε με τους παρευρισκόμενους, έπεσε κι ένα… φάσκελο.

(ΥΓ) 1: Φυσικά, ο προεδρεύων δεν κάλεσε την… φρουρά, μιας και επρόκειτο για μία διαμάχη… εντός «συνταγματικού τόξου». Ας ήταν κανένας χρυσαυγίτης και θα βλέπατε τι θα γινόταν!

(ΥΓ) 2: Το επεισόδιο δεν έγινε μόνο για τις φωτογραφίες… Απλώς, ο Δημητράκης Καμμένος (που ήταν εξ’ αρχής σε συνεννόηση με τον… καπετάν-Πάνο, με τον οποίο θα ξανασυναντηθούν στον… «ΣΥΡΙΖΑ της Δεξιάς») έκραξε τον Κουίκ για λογαριασμό του… καπετάνιου. Ο ίδιος ο Πανοκαμμένος έχει άχτι τον Κουίκ και πολύ θα ήθελε να τον βρίσει, αλλά δεν το έκανε φοβούμενος για την συνέχεια (καθώς ο Κουίκ ξέρει πολλά, πάρα πολλά…), αλλά το ανέθεσε στον… ιπποκόμο του, Δημητράκη!