ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΥΓΓΡΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙ ΟΧΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ!

Πρωτοφανή θετικά μέτρα κατά της υπογεννητικότητας, ανακοίνωσε ο Εθνικός Κυβερνήτης της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν, κατά την διάρκεια της ετήσιας ομιλίας του με θέμα την «κατάσταση του έθνους».

Μεταξύ των νέων μέτρων που ανακοίνωσε ο Ορμπάν περιλαμβάνεται η δια βίου απαλλαγή από τον φόρο εισοδήματος των πολύτεκνων γυναικών, με τέσσερα ή περισσότερα παιδιά. Επίσης, θα χορηγείται οικονομική ενίσχυση ύψους 2.5 εκατ. φιορίνια (7.786 ευρώ) για την αγορά οχήματος επτά θέσεων σε οικογένειες με τρία ή παραπάνω παιδιά. Αλλά και οι γυναίκες που είναι κάτω των 40 ετών και παντρεύονται για πρώτη φορά θα λαμβάνουν χρηματικό επίδομα ύψους 10 εκατ. φιορίνια (31.140 ευρώ).

Ο Ορμπάν, που είναι και ο ίδιος πολύτεκνος, καθώς έχει πέντε παιδιά, τόνισε στην ιστορική αυτή ομιλία του, πως με τα νέα μέτρα η κυβέρνησή του επιθυμεί «να εξασφαλίσει την επιβίωση του ουγγρικού έθνους», συμπληρώνοντας πως «αυτή είναι η απάντηση των Ούγγρων στην υπογεννητικότητα και όχι η λαθρομετανάστευση».

Ο σχεδόν… μόνιμος –πάντα με την λαϊκή θέληση!- πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, μίλησε και για τις ευρωεκλογές του Μαΐου και επανέλαβε πως η ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης επιθυμεί να γεμίσει την ευρωπαϊκή ήπειρο με λαθρομετανάστες, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι μουσουλμάνοι, υποσχόμενος ότι θα τους κρατήσει μακριά από την Ουγγαρία!

Δεν είναι μεγάλη αδικία, οι Ούγγροι να έχουν έναν ηγέτη σαν τον Όρμπαν κι εμείς Τσιπροκαμμένους και Κούληδες;