ΦΑΚΕΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟΝ): ΜΑΝΤΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

Το… αγαπημένο παιδί των εταίρων δημοσκοπήσεων είναι τελευταία ο Κυριάκος Βελόπουλος, που εμφανίζουν το μόρφωμά του με ποσοστά από δύο έως τρία -παρά κάτι- τοις εκατό, ενώ δε φαίνεται να υπάρχει στην κοινωνία τέτοιο ρεύμα. Παράλληλα, εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο παιδί των καναλιών, όπου μεταξύ τηλεοπτικών πωλήσεων «θαυματουργών» μαντζουνιών «δια πάσαν νόσον…» (πόνους της μέσης και των αρθρώσεων, καύση λίπους, ακόμα και κατά της… φαλάκρας – σε μόλις πέντε λεπτά από καραφλός γίνεσαι… χίπης!) και επιστολών που ο ίδιος ο… Ιησούς Χριστός του εμπιστεύτηκε, σώζει την Πατρίδα και την Ορθοδοξία με το… μαγικό του «κόμμα»!

Βέβαια, ενώ γενικά είναι ξερόλας και το στόμα του πάει… Βαρδάρης όταν μιλάει για… κεραλοιφές, δε λέει ούτε κουβέντα για τη ρίζα του κακού, τα εθνοκτόνα και λαοκτόνα Μνημόνια. Διόλου τυχαία, καθώς ήταν μεταξύ αυτών που ψήφισαν το πρώτο Μνημόνιο! Βέβαια, στάθηκε… άτυχος, καθώς δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το… εθνοσωτήριο έργο του, ψηφίζοντας και τα επόμενα δύο Μνημόνια, καθώς δεν ήταν πλέον βουλευτής.

Επίσης, δε λέει κουβέντα για την μνημονιακή συγκυβέρνηση Παπαδήμου, την οποία στήριζε με την ψήφο του, ούτε για την προσχώρησή του στην Νουδούλα του «αλήτη-προδότη-Σαμαρά», που έγινε στις 22 Μαΐου 2012. Στην οποία Νουδούλα, παρέμεινε μέχρι το 2015…

Γιατί άραγε αποφεύγει -όπως ο διάολος το λιβάνι- να μιλήσει για όλα αυτά ο τρανός… εθνοσωτήρας;