ΤΟ ΑΥΘΟΡΜΗΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΣΤΟΝ Α. ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΟΙ… ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ πόνεσε το προοδευτικαριό-προδοταριό της αριστεράς και της… προόδου, το αυθόρμητο χειροκρότημα των εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης στον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Αρτέμη Ματθαιόπουλο! Και ερμηνεύτηκε ως δείγμα της διαρκώς αυξανόμενης αποδοχής των καθαρών θέσεων της Χρυσής Αυγής από τις μεγάλες μάζες του ελληνικού λαού, ακόμα και από τους… πονεμένους.

Ιδού ένα μικρό δείγμα, από συριζοιστοσελίδα:

«Χειροκροτώντας τη Χρυσή Αυγή.

Η αυθόρμητη κίνηση των εργαζομένων του δήμου Θεσσαλονίκης να χειροκροτήσουν δυνατά τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης στο ζήτημα της τροποποίηση του Οργανισμού λειτουργίας του δήμου, ήταν ένα σημάδι του τι έρχεται. Η αποδοχή του τέρατος, που μπορεί και μεταλλάσσεται σε κάτι αρεστό, που τα επιχειρήματα του γίνονται αυτά που θέλει να ακούσει το πλήθος είναι το πρώτο βήμα. Αποδέχομαι. Καθοριστική έννοια για την εξοικείωση με την επώαση του αυγού φιδιού… Το χθεσινό χειροκρότημα του Χρυσαυγίτη και των απόψεων του στο δημοτικό συμβούλιο από τους εργαζόμενους του δήμου είναι το σύνθημα. Το νεύμα του περάσματος από το σας ανεχόμαστε στο σας αποδεχόμαστε. Σκεφτείτε το».

Είπαμε, η πολιτική είναι τροχός και ο τροχός γυρίζει! Και τώρα κομμούνια, έρχεται η ώρα που θα βρεθείτε πάλι από κάτω! Κι αυτή τη φορά οριστικά και αμετάκλητα (γιατί τα παθήματα του παρελθόντος μας έγιναν μαθήματα!), η κίνηση του τροχού θα σταματήσει απότομα, κι εσείς θα καταλήξετε εκεί που πραγματικά ανήκετε: στα σκουπίδια της Ιστορίας!

Δείτε το βίντεο εδώ:

https://parallaximag.gr/parallax-view/cheirokrotontas-ti-chrysi-avgi