ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΜΑΧΗΣ

Άρθρο στην εφημερίδα «Χρυσή Αυγή»

Η ψήφιση από το κοινοβούλιο της κατάπτυστης και προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών από μια τραγική μειοψηφία νεοαριστερών, αλλά και μια ομάδα χυδαίας πολιτικής αγυρτείας σάρωσε οριζόντια το αυτοαποκαλούμενο «δημοκρατικό τόξο», έναν εσμό πολιτικής δυσωδίας.

Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο, αλλά και οι αντιδράσεις των Ελλήνων της Μακεδονίας απέναντι στους άξιους συνεχιστές και πολιτικούς απογόνους του κομμουνισμού και των φαντασιώσεών του για ανεξάρτητης σοβιετική Μακεδονία, δείχνουν αν μη τι άλλο την πλήρη ταύτιση του Ελληνικού Λαού με τις ακλόνητες θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου για το μείζον εθνικό θέμα της ελληνικότητας της Μακεδονίας και όχι μόνο.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δεν μπορεί παρά να είναι ενάντια σε κάθε έννοια συμβιβασμού με ένα κρατικό μόρφωμα-δημιούργημα μιας άλλης εποχής. Από την άλλη μεριά οι όποια μειοψηφία των κατ’ όνομα ελλήνων δεν είναι τίποτα περισσότερο από αποχαυνωμένους από την πολιτική προπαγάνδα γραικύλους, αλλά και υποστηριχτές των κελευσμάτων της νεοαριστερής υποκουλτούρας.

Ο έκδηλος πανικός των αποκομμάτων και των στρατευμένων κονδυλοφόρων των ΜΜΕ, οδηγεί σε μια ακόμη μεγαλύτερη εκστρατεία φίμωσης του Λαϊκού Συνδέσμου. Αντιλαμβανόμενο το σύστημα πως οι απόψεις και οι θέσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ έχουν τεράστια απήχηση στο Λαό, προβαίνουν σε κινήσεις που αν μη τι άλλο προδίδουν έναν ερασιτεχνισμό πολιτικής αντίληψης. Έτσι λοιπόν οι πατριδοκάπηλοι της ΝΔ καλούν σε απολογία την οργάνωση νεολαίας της Ημαθίας για τις υποτίθεται ακραίες εθνικιστικές φωνές που υψώνει. Κάτι τέτοιο φυσικά ήταν αναμενόμενο και καλό θα είναι να μην απορούν οι ΟΝΝΕΔίτες, γιατί στην ουσία η ψευτοδεξιά και χωρίς ιδεολογικό στίγμα παράταξη καιροσκόπων, έλαβε ως ανέλπιστο δώρο την ψήφιση της προδοτικής συμφωνίας, την οποία σίγουρα θα τιμήσει.

Την ίδια στιγμή ο πολιτικός συγγενής της ΝΔ και μέλος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Πρόεδρος της μαρτυρικής Κύπρου, συγχαίρει τον αριστερό πρωθυπουργό για την «επίλυση» του σκοπιανού, εκφράζοντας το θαυμασμό του και έχοντας προφανώς ως φαντασίωση μια ανάλογη λύση και για την Ελληνική Μεγαλόνησο.

Ταυτόχρονα ο εκτελών χρέη πρωθυπουργού της Πατρίδας μας αυτό-εξευτελίζεται ενώπιων του «λαοφίλτατου» Γάλλου Προέδρου τολμώντας να προκαλέσει την πλειοψηφία των Ελλήνων θεωρώντας πως δεν σκέπτονται και δεν μπορούν να κρίνουν με το μυαλό τους, χαρακτηρίζοντας ταυτόχρονα τον Ελληνικό Λαό ως ένα συρφετό ακροδεξιών μπαχαλάκηδων.

Τέλος, το κυνήγι μαγισσών επεκτείνεται σε διωγμούς απέναντι σε εκπαιδευτικούς, που προσπαθούν να εμφυσήσουν τον πατριωτισμό στους Έλληνες μαθητές, διωγμοί που οργανώνονται από μια τραγική μειοψηφία μαρξιστο-συνδικαλιστών εκπαιδευτικών.

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως όσο θα πλησιάζουν οι εκλογικές αναμετρήσεις τα διλήμματα του διπολισμού θα ενταθούν σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ο «βομβαρδισμός» της κοινής γνώμης θα είναι πρωτοφανής και η κλιμάκωση του πολέμου απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανηλεής. Μάταια όμως, γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να καταλάβουν οι διάφοροι πολιτικοί καριερίστες, πως ο αγώνας των Ελλήνων εθνικιστών είναι καθημερινός εδώ και πολλά χρόνια, δίπλα στον Λαό, με πενιχρά μέσα, αλλά με φλογισμένη ψυχή και ατσάλινη θέληση ώστε να πάψει ο πατριωτισμός να αποτελεί στίγμα και να ξεδιπλωθεί ως ένδοξο λάβαρο.

Σάλπισμα μάχης λοιπόν, με συστράτευση στις τάξεις του Λαϊκού Συνδέσμου και ταυτόχρονη στήριξη της μόνης Εθνικής αντιπολίτευσης ώστε να κάνουμε κομμάτια την πλαδαρή οκνηρία ενός σάπιου παλαιοκομματικού συνασπισμού, ώστε να επανέλθουν οι Έλληνες ως το πρωταρχικό στοιχειό της ζωής στα πλαίσια μιας Εθνικής Λαϊκής Κοινότητας.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΚΟΣ