ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ! ΕΠΝΙΞΕ ΤΟΝ ΚΑΗΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΟΥΪΣΚΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ 40 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΛΗΤΩΝ ΤΟΥ!

Μπορεί να είναι… χοντρός κι εμείς να νομίζουμε πως είναι… αναίσθητος, αλλά ο (πρώην) πρόεδρος Πάνος έχει καρδιά… μικρού παιδιού, που νιώθει τον πόνο των άλλων και πονάει και υποφέρει!

Παλαιότερα, έπνιγε τον… αβάσταχτο πόνο του για την δυστυχία των μνημονιοπλήκτων Ελλήνων, πότε σε πολυτελή σαλέ της Ελβετίας, πότε στο Μονακό, παρέα με τον πρίγκιπα, και πότε σε καζίνα της Λόντρας. Τώρα τελευταία έχει βρει… άλλον τρόπο: πάει στα μπουζούκια και πνίγει τον… πόνο του για τον πόνο των άλλων, στο… ουίσκι!

Αυτό έπραξε αμέσως μετά τον… χωρισμό του με τον dear Alexis, προ ημερών, και το ίδιο προχθές, αμέσως μετά την διάλυση της κοινοβουλευτικής του ομάδας, που έστειλε στην ανεργία «40 οικογένειες» (των μετακλητών του υπαλλήλων), όπως κλαψούριζε στη βουλή και στα τηλεπαράθυρα!

Πήγε, λοιπόν, στο κέντρο διασκεδάσεως που τραγουδάει ο Πάριος κι έριξε και μια πολύ… πονεμένη ζεϊμπεκιά (με τα λουλούδια να πέφτουν βροχή!) στην πίστα.

Δεν είναι… ψυχούλα μωρέ ο (πρώην) πρόεδρος;