Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Επειδή σ’ αυτή τη χώρα θα τρελαθούμε (ή μάλλον κάποιοι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν…), θα θυμίσουμε μερικά γεγονότα της πρόσφατης Ιστορίας μας, που αυτοί οι «κάποιοι» θέλουν να ξεχάσουμε: την 28η Οκτωβρίου, μας κήρυξε τον πόλεμο η Ιταλία του παλιάτσου Μουσσολίνι, τους νικήσαμε και λίγο πριν τους πετάξουμε στη θάλασσα επενέβησαν οι Γερμανοί. Ακολούθως, για σχεδόν τρία χρόνια, οι Ιταλοί βρέθηκαν στην Ελλάδα ως δοτοί κατακτητές μεγάλου τμήματος της Πατρίδας μας, κι όχι ως… τουρίστες.

Σε επιμνημόσυνη δέηση, λοιπόν, για τους Ιταλούς δοτούς κατακτητές της Πατρίδας μας, που χάθηκαν στο ναυάγιο του πλοίου Oria το 1944, στον Σαρωνικό, παραβρέθηκε σήμερα ο –συνεργός στην προδοσία της Μακεδονίας μας- πρόεδρος Πάκης.

Ο οποίος, για… χιλιοστή φορά απήγγειλε το… ποίημα για τα «μορφώματα του ναζισμού»:

«Έχουμε ιστορική ευθύνη και αντίστοιχο ιστορικό χρέος, ιδίως ενόψει των προσεχών ευρωεκλογών, να σταθούμε απέναντι στα μορφώματα λαϊκισμού που αναπτύσσονται σε χώρες και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και να τους αποδείξουμε ότι δεν θα περάσουν… Δεν πρέπει να υποτιμούμε τα μορφώματα λαϊκισμού που έχουν φθάσει στο πεδίο του απροκάλυπτου ρατσισμού και στις παρυφές της νοσταλγίας του ναζισμού, και τα οποία επιβουλεύονται ευθέως το Ευρωπαϊκό Οικοδόμημα, ροκανίζοντας τα θεμέλια της Ευρωπαϊκής Δημοκρατίας και του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού».

Λέτε στις 28 Οκτωβρίου να πάει ο Παυλόπουλος να τιμήσει και την μνήμη των νεκρών Ιταλών εισβολέων στην Πατρίδα μας; Όλα είναι πιθανά σ’ αυτή τη χώρα!