Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΗΣ, Η «ΕΠΙΖΗΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ» ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Περιοδεία στην Μακεδονία πραγματοποιεί ο Κούλης Νουδούλης, επιχειρώντας να εξαπατήσει τους Μακεδόνες και να αποκομίσει πολιτικά οφέλη, αναφερόμενος μόνον στην εθνικότητα και τη γλώσσα που παρέδωσαν οι Τσιπροκαμμένοι στους Σκοπιανούς και κάνοντας… γαργάρα το όνομα! Φυσικά, δεν είπε τίποτα περί ακύρωσης της προδοτικής Συμφωνίας από την Νουδούλα –όταν και αν γίνει κυβέρνηση- για λόγους ευνόητους.

Πάντως, συμμορφώθηκε με την βασική απαίτηση της αριστεράς, να μην γίνεται λόγος για προδοσία της Μακεδονίας μας. Έτσι, ο Κούλης χαρακτήρισε απλά και μόνον «εθνικά επιζήμια συμφωνία», την προδοσία στις Πρέσπες.

Υπενθυμίζουμε βέβαια, πως ο πρώτος από την Νουδούλα που έσπευσε να αθωώσει τους συριζαίους από την φοβερή κατηγορία της προδοσίας, ήταν ο Μπουμπούκος, ο οποίος μιλώντας στη βουλή την Παρασκευή είπε τα εξής: «προδοσία δεν κάνατε, προδότες δεν είστε, αλλά κάνατε τεράστια ζημιά στην Ελλάδα».

«Ζημιάρηδες», λοιπόν, οι συριζαίοι και όχι προδότες, για την νερόβραστη Νουδούλα! Καμμία έκπληξη! Έτσι ήταν πάντα η ψοφοδεξιά, τώρα θ’ αλλάξει;