ΟΙ… ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΚΝΑΤ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΦΑΣΙΣΤΕΣ»!

Το μάθατε ότι προσφάτως έγιναν «βανδαλισμοί από φασίστες» στα γραφεία των προδοτών του ΣΥΡΙΖΑ, στον Άγιο Δημήτριο; Μάλλον όχι… Τα συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ, ως πρώτοι διδάξαντες βανδαλισμών και βομβιστικών επιθέσεων των συνιστωσών τους σε γραφεία αντιπάλων κομμάτων (με τα γραφεία της Χρυσής Αυγής να έχουν την «τιμητική» τους σε τέτοιου είδους παρακρατικές επιθέσεις…) το έκρυψαν, φοβούμενα προφανώς την επέκταση του φαινομένου, αλλά το αποκάλυψαν τα συντρόφια τους, του… τιμημένου κουκουέ, που εξέδωσαν… καταγγελία. Καμαρώστε κάτι… επαναστάτες:

«Οι ΚΟ Αγίου Δημητρίου του ΚΚΕ για τους βανδαλισμούς από φασίστες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ

Οι Κομματικές Οργανώσεις Αγίου Δημητρίου του ΚΚΕ καταγγέλλουν την επίθεση που έγινε από φασιστοειδή στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στον Αγ. Δημήτριο…

Καλούμε το λαό της περιοχής μας να καταδικάσει και να απομονώσει τους φασίστες και το σύστημα που τους γεννά. Να μην αφήσουμε τους υμνητές του Χίτλερ και των ΝΑΖΙ να δηλητηριάζουν τη συνείδηση του λαού με φασιστικό-εθνικιστικό μίσος. Ούτε στους χώρους εργασίας, ούτε στα σχολεία, ούτε στις γειτονιές.

Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον δεν θα πεθάνει μόνος τσάκισέ τον! Ισχυροποιούμε – Στηρίζουμε το ΚΚΕ παντού! Για να στείλουμε τους φασίστες εκεί που τους αξίζει, στο σκουπιδοντενεκέ της Ιστορίας».

Εκτός από την… συντροφική αλληλεγγύη, η κουκουέδικη ανακοίνωση μπορεί να αναγνωστεί και ως… έκκληση για την παροχή προστασίας από τους μπράβους του ΚΚΕ: συντρόφια του ΣΥΡΙΖΑ, αφού δεν μπορείτε να φυλάξτε τα γραφεία σας, μήπως να στέλναμε τα ΚΝΑΤ να σας τα φυλάνε, με το… αζημίωτο, βεβαίως-βεβαίως;

(ΥΓ): Α, όλα κι όλα, έχουν… επιχειρηματικό πνεύμα τα συντρόφια και δεν αφήνουν καμμιά ευκαιρία να πάει χαμένη! Δώστε και σώστε!