ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 12ΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ, ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ… ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ!

Στην δημόσια εκτέλεση δύο καθαρμάτων, ηλικίας 28 και 31 ετών, που καταδικάστηκαν για το βιασμό και τη δολοφονία ενός 12χρονου αγοριού, που έγινε το 2017, προχώρησαν οι αρχές της Υεμένης.

Η εκτέλεση έγινε στο λιμάνι του Άντεν, με εκατοντάδες πολίτες να συγκεντρώνονται προκειμένου να δουν την επιβολή του νόμου.
Το 12χρονο αγόρι ζούσε δίπλα στο σπίτι στο οποίο έμενε ο ένας από τα δύο καθάρματα, που του έστησαν ενέδρα, το οδήγησαν στο σπίτι τους και το βίασαν.
Σύμφωνα δε με την περιγραφή του εγκλήματος στην δικογραφία: «Επειδή μετά το βιασμό δεν μπορούσαν να σταματήσουν το θόρυβο από τα κλάματα του αγοριού που καλούσε σε βοήθεια, ο ένας από τους δύο πήρε ένα μαχαίρι και του έκοψε το λαιμό». Για την ίδια υπόθεση έχει καταδικαστεί και μια 33χρονη παλιοβρώμα, επειδή βοήθησε τους δύο βιαστές και δολοφόνους να διαμελίσουν το πτώμα του μικρού αγοριού. Η δική της εκτέλεση, όμως, αναβλήθηκε επειδή αυτή την εποχή είναι έγκυος και θα γίνει αμέσως μετά τη γέννα.

Στην Ελλάδα του τσιπροκαμμενικού τσογλαναριού, οι βιαστές-δολοφόνοι του μικρού παιδιού θα κυκλοφορούσαν ήδη ελεύθεροι με τον διαβόητο νόμο Παρασκευόπουλου!