ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΜΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά τις συνεχείς βεβηλώσεις Ιερών Ναών ανά την Ελλάδα, σειρά έχουν οι εμπρηστικοί μηχανισμοί, για το δυνάμωμα της κόκκινης κρατικής τρομοκρατίας!

Έτσι, εμπρηστικό μηχανισμό τοποθέτησαν αλήτες-προδότες-κομμουνιστές στον ναό Αγίων Δώδεκα Αποστόλων, στην οδό Ολύμπου, στη Θεσσαλονίκη. Ο εμπρηστικός μηχανισμός εξερράγη με αποτέλεσμα να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ «Αναρχικές/οι», που ανέλαβε την ευθύνη για την βέβηλη τρομοκρατική επίθεση, αναφέρεται αυτό που πραγματικά «πονάει»  τα ενεργούμενα του άθεου ψευδοκράτους:

«Συνεχώς υποκινεί και στηρίζει (Σ.Σ. εννοούν η Εκκλησία)  εθνικιστικούς συρφετούς με πρόσφατα παραδείγματα την επιδίωξη ηρωοποίησης του φασίστα Κατσίφα αλλά και σχετικά με το εθνικιστικό παραλήρημα σχετικά με το μακεδονικό…».

Επειδή η ιστορία επαναλαμβάνεται (όπως είπε ο προπάτοράς τους, Μαρξ-Μαρδοχάϊ…), θα θυμίσουμε στα κομμούνια ότι παρόμοιες επιθέσεις σε εκκλησίες έκαναν και οι ομοϊδεάτες τους στην Ισπανία. Ακολούθησε εθνική επανάσταση και εγκαθίδρυση εθνικού κράτους, για 40 χρόνια…