ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΙΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ»;

Γράφει ο Αντίοχος

Στην χθεσινή ομιλία του στη βουλή και χαιρετίζοντας τις αγροτικές κινητοποιήσεις ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκανε αναφορά σε «Ιούδες του εργατικού και αγροτικού κινήματος» – συστήνοντας στους αγωνιζόμενους αγρότες να μείνουν μακριά τους. Τι ακριβώς εννοούσε;

Ήταν τέλη του 2015 – αρχές του 2016, όταν έγιναν οι πρώτες μεγάλες κινητοποιήσεις των αγροτών, κατά της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Επρόκειτο για τις πιο δύσκολες στιγμές που έχει περάσει η συγκυβέρνηση! Οι αγωνιζόμενοι αγρότες αποδοκίμαζαν -όπου τους εύρισκαν- συριζοψεκασμένους βουλευτές, μπουκάριζαν στις συγκεντρώσεις τους και διαμαρτύρονταν, έκαναν «εφόδους» στα γραφεία τους και γενικώς τους είχαν κάνει τη ζωή δύσκολη! Και ως αποκορύφωμα των αγώνων, αποφάσισαν να μπουν στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους. Σίγουρα η συγκυβέρνηση θα έστελνε τα ΜΑΤ για να τους εμποδίσουν, θα γίνονταν μεγάλα επεισόδια, θα αποκαλυπτόταν το κατασταλτικό πρόσωπο της «πρώτης φοράς αριστερά» και πιθανότατα κάποιοι αγρότες θα κατόρθωναν να εισέλθουν με τα τρακτέρ τους στην Αθήνα, προκαλώντας χάος!

Στο σημείο εκείνο, η απελπισμένη συγκυβέρνηση επιστράτευσε τους ΙΟΥΔΕΣ, που πήραν την κατάσταση στα χέρια τους και ξεπούλησαν τα πάντα!

Έτσι, κατόπιν μυστικής συμφωνίας του Τσίπρα με τον ΙΟΥΔΑ Κουτσούμπα (προφανώς με γερά οικονομικά ανταλλάγματα για τις καπιταλιστικές επιχειρήσεις των δισεκατομμυριούχων του Περισσού…), ο ΙΟΥΔΑΣ Μπούτας έστησε με τον Κουρουμπλή την επαίσχυντη «συμφωνία των τρακτέρ», με την οποία απετράπη η είσοδος χιλιάδων τρακτέρ στην Αθήνα, παρά μόνον των 17 ακίνδυνων του ΙΟΥΔΑ Μπούτα, τα οποία πραγματοποίησαν καρναβαλικού τύπου παρέλαση στο Σύνταγμα και… αποχώρησαν. Το δε αγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, μετετράπη σε φιάσκο από τους ΙΟΥΔΕΣ Μπουταίους, με την παραχώρηση σ’ αυτούς της μεγαφωνικής του δήμου Αθηναίων, για να καπελώσουν την όλη εκδήλωση, και τους τραμπουκισμούς κατά διαδηλωτών που δε συμμετείχαν στο στημένο παιχνίδι, από εντεταλμένους ροπαλοφόρους του ΠΑΜΕ – επαγγελματίες κομμουνιστές, στην υπηρεσία της κάθε εξουσίας. Εν συνεχεία, οι δήθεν «ανυποχώρητοι» Μπουταίοι, προσήλθαν… τσίπουρα φέροντες, στον προσχηματικό διάλογο με τον Τσίπρα και εξήγγειλαν το… τέλος των κινητοποιήσεων, διότι… «δικαιώθηκαν οι αγώνες»!

Έλληνες αγρότες, προσοχή! Διαφυλάξτε τους αγώνες σας! Μην επιτρέψετε στους αδίστακτους ΙΟΥΔΕΣ να τους ξεπουλήσουν ξανά!