ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΔΑΝΙΚΑΣ: ΤΡΙΒΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Μια ακόμα αιτία ανόδου των ποσοστών της Χρυσής αυγής, εντόπισε ο κομμουνιστής Δανίκας, σε άρθρο του στο διαδικτυακό «Πρώτο Θέμα», με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Τρίβει τα χέρια της η Χρυσή Αυγή». Το άρθρο αναφέρεται στον συνεχή ευτελισμό της πολιτικής ζωής απ’ όλους τους εκπροσώπους του σάπιου πολιτικού κατεστημένου, με «κορυφή του παγόβουνου» τα  μασκαραλίκια με τις… μεταγραφές των γελοίων βουλευτών που έγιναν τις τελευταίες ημέρες.

Πάρτε μια γεύση:

«… Α δεν πάμε καλά. Για κοπιάστε να ρωτήσετε τη γνώμη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων πολιτών. Για ρωτήστε έτσι πρόχειρα. Για τεντώστε τ αυτιά σας να ακούσετε με πόσα κοσμητικά επίθετα στολίζουν τους απρόσωπους εκπροσώπους του Έθνους. Και τότε θα καταλάβετε.

Φυσικά το ξέρετε. Ποια η εκτίμηση του μέσου ψηφοφόρου σχετικά με βουλευτές, με υπουργούς και πρωθυπουργούς. Πρώην και νυν. Τι να πρωτοθυμηθώ. Για τον Κώστα Σημίτη; Τα χειρότερα. Για τον ευεργέτη τους, τον Ανδρέα Παπανδρέου; Τα τρισχειρότερα. Για τον Γιώργο Παπανδρέου; Ακόμα χειρότερα. Για τον Κώστα Καραμανλή; Εκεί να δεις με πόσα κοσμητικά επίθετα στολίζουν τον πρώην πρωθυπουργό και νυν της απέραντης και ένοχης σιωπής
Γι αυτό δύο εκατομμύρια ψηφοφόρων έχουν γυρίσει την πλάτη τους στις κάλπες. Γι αυτό η πλειοψηφία των Νέων ούτε να ασχοληθεί μα ούτε ν ακούσει περί ελληνικής πολιτικής.

Γι αυτό ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή.

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Και να ξέρεις, Όσο περισσότερο ο ένας κατηγορεί τον άλλο. Όσο περισσότεροι χαρακτηρισμοί εκτοξεύονται ένθεν και ένθεν. Και όσο ο λασποπόλεμος, απ όλες τις κατευθύνσεις, κρατεί με αποτέλεσμα ολόκληρη η Βουλή να κολυμπάει μέσα σ αυτή, τόσο ευτελίζεται η δημοκρατία, ευτελίζεται το κοινοβουλευτικό σύστημα, ευτελίζονται οι θεσμοί, ευτελίζονται όλοι, καλοί και κακοί
Και το χειρότερο; Στο βάθος πανηγυρίζει και τρίβει τα χέρια της η Χρυσή Αυγή!».

Και γιατί παρακαλώ ανεβαίνει μόνο η Χρυσή Αυγή, λόγω του ευτελισμού της πολιτικής ζωής; Γιατί είναι το μόνο σοβαρό και συνεπές κόμμα που υπάρχει στη βουλή των γελοίων του… «συνταγματικού τόξου»!